Löysin keväällä Stockmannilta yhden kimaltavan, metallisen Chilewichin pöytätabletin, mutta jätin sen ostamatta koska niitä ei ollut enempää missään myymälässä jäljellä. Se jäi kuitenkin kummittelemaan ja olen moneen otteeseen soitellut läpi Vepsäläisiä ja Stockmanneja viimeisen vajaan vuoden aikana, löytääkseni niitä. Tuloksetta.

509b6a9fc98c7e585700003a.jpg

Eilen etsin ulkomaisia nettikauppoja, joista tuota kyseistä Metallic Lace-tablettia tai kaitaliinaa löytyisi. Muutama kauppa toimittaisi Suomeen, mutta toimitusmaksu on hurjat 31,85 euroa. Hui. Tallensin ostoskorini varmuuden vuoksi ja päätin, että jos täältä Suomesta ei niitä saa niin ostan sitten kiskurihintaan ne ulkomailta.

Päätin varmuuden vuoksi soittaa vielä Vepsäläiselle ja Stockmannille. Vepsäläinen myi ei oota eikä tuuta. Stockmann sanoi, että kaitaliinat ei kuulu lainkaan heidän valikoimaan ja tablettia ei juuri nyt ole - MUTTA VIIKON KAHDEN KULUTTUA ON!!!! :) Laitoin itselleni ennakkovaraukseen neljä kappaletta tabletteja ja teen niistä kaitaliinan, laittamalla ne yhteen putkeen keskelle pöytää. <3 <3 <3

509b6ad7c98c7e8a53000051.jpg

Tämä Metallic Lace-sarja on livenä aivan huikea, eikä nuo ylläolevat kuvat tee lainkaan oikeutta niiden kauneudelle. Ne kimaltavat ja näyttävät todellakin rautalangasta väännetyiltä, vaikka ovat muovipunosta. Olen saanut näistä aikaan itselleni varsinaisen pakkomielteen ja siksi myin kaikki vanhat Chilewichin tablettini pois. Myyntiin menevät myös tällä hetkellä pöydällämme olevat valkoiset nahannäköiset muovitabletit, heti kun saan noudettua nuo uudet, ihanat, täydelliset, kauniit, säkenöivät, ihanuudet omakseni! <3 <3

509b6adbc98c7e5857000044.jpg

Olen tehnyt tarkemman esittelypostauksen Chilewichin tuotteista viime toukokuussa, jossa kerrotaan enemmän yrityksestä ja yksityiskohdista. Postauksen pääset lukemaan TÄSTÄ!

Tänään meillä on luvassa isänpäivä-valmisteluja, kortin askartelua ja lahjan paketointia. :) Tyttö saa ihan itse väkertää isilleen kortin, innolla odotan mitä kaikkea neitimme keksii. <3

Aurinkoista päivää kaikille! <3