Innostuin lukijani ehdotuksesta kokeilemaan isompaa ja leveämpää kaappikokonaisuutta keittiöseinustalle. Näin joulun aikaan (missä se lumi viipyy?) keittiö on muutenkin isossa osassa ja kodin sydän. Näin loppuvuodesta on myös kiva tuoda tunnelmaa esineillä ja sisustuksemme onkin ollut aina hieman runsaampi. Keväisin minuun iskee aina raivausvimma ja silloin palataan taas vähäeleisyyteen myös sisustusesineiden osalta. :)

Tässä kuitenkin eilisillan sisustusmuutos, jossa siirsin olohuoneesta yhden kapeamman kaapin tuohon olemassa olevan rinnalle. :)

50ace08fc98c7e837c000008.jpg

50ace08fc98c7e6e02000007.jpg

50ace091c98c7e6e0200000c.jpg

50ace094c98c7e837c00000d.jpg

Hyllyille palasivat Riviera Maisonin jalalliset lasit ja niiden lisäksi ylähyllyä somistaa nyt Casa Stockmannin coctail-lasit. Niiden lasipinta heijastaa kauniisti led-listan luomaa valoa. <3 Valokuvakehyksiin tulostan Ceasar-salaatin ohjeen sekä jonkin muun keittiöaiheisen tekstin. 

Joulukuusen suunnittelin ottavani esiin ensi viikolla ja samalla suurin osa joulupalloista siirtyy koristamaan sitä. Sisustusesineistöä on meillä aika vähän ja olenkin kuumeisesti miettinyt mitä ihanaa hyllyille keksisin. Tahtoisin pitää nuo korkeimmat RM:n lasit esillä, mutta jotain muutakin se kaipaisi. Pieni ideantynkä on kuitenkin keksitty ja mahdollisesti joudun tekemään muutaman ostoksen... :) Olohuoneen osalta meillä vallitsee kamala kaaos. En ehtinyt sitä eilen saamaan kuntoon ja tämä päivä on mennyt muutamia työasioita hoidellessa.

Työstä puheenollen, vastaanotin pienen pestin loppuvuodelle ja postauksien ilmestymisajankohta on varmaankin hetken aikaa iltapainotteinen. :) Myös kommentteihin vastaaminen on hieman hidastunut, joten entisestä poiketen voi lähiaikoina mennä useampi tunti ennenkuin kommenttinne ja vastaus siihen ilmestyy. <3 <3 <3

Menipä taas höpötykseksi tämä postaus. :) Huomenna luvassa isompi kotipostaus, olohuonetta, keittiötä ja hieman makuuhuonettakin luvassa siis. :)

Ihanaa iltaa kaikille! <3

EDIT! Kommentointityökalu on päivitetty ja kommenttien jättäminen onnistuu taas normaaliin tapaan! Pahoittelut pienestä tauosta! <3