No tulihan ne kristallikoristeiset tyynynpäälliset vihdoinkin. :) Tosin sisätyynyt jäivät vielä jälkitoimitukseen.

Tyynynpäällinen on paksuhkoa puhtaanvalkoista puuvillakangasta, johon on ommeltu kiinni kristallin näköisiä koristeita. En saanut ilman sisätyynyä taltioitua niiden kaunista ulkonäköä, nuo kristallit nimittäin kimaltavat jonkin verran. :)

50aa0e1cc98c7e3840000011.jpg

50aa0e1fc98c7e501500000a.jpg

50aa0e1cc98c7e5015000005.jpg

Tilasin päällisiä yhteensä neljä kappaletta, joista kaksi on menossa tytön huoneeseen kristallikoristeisen seinäkellon kaveriksi ja kaksi ajattelin laittaa sohvalle paljettityynyjen joukkoon. Minusta nämä ovat aika ihanat ja tuovat jouluista tunnelmaa - kuin hohtava hanki pakkaspäivänä. <3

Ulkona tosin on varsin keväinen tunnelma, meidän pihoilla ruoho vihertää ja talitinttien viserrys muistuttaa keväällä palaavista muuttolinnuista. Siitä huolimatta yritän päästä takaisin joulufiiliksiin. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja kaunis kiitos edellisiin postauksiin tulleista kommenteistanne! <3

Ps. Illalla tulossa astia-aiheinen postaus!