Olen blogien suurkuluttaja ja luen päivittäin omia lemppariblogejani, joita on useampi sata. Osa suosikkiblogeistani on kulkenut matkassani jo vuosia, osa vähemmän aikaa. Ne ovat kaikki juurtuneet minuun ja ovat iso osa päivittäisiä rutiinejani (aamukahviblogit, lounasblogit, iltablogit, en-saa-unta-blogit, siivousmotivaatioblogit, hyvänmielenblogit...), enkä osaa kuvitella enää elämää ilman blogeja. Hui mikä ajatuskin tuo on. :)

Nyt kaipaisin kuitenkin lisää uutta luettavaa ja tahtoisin kuulla mitkä blogit ovat teidän lemppareita. Myös omasta blogista vinkkaaminen on enemmän kuin toivottua! <3

Pitkästä aikaa ajattelin toteuttaa myös blogiesittelypostauksia, viisiosaisen postaussarjan muodossa. Uusia blogeja on syntynyt viimeisen vuoden aikana runsaasti ja joukossa on varmasti todella monta ihanaa helmeä, jotka vain odottavat lukijoiden poimintaa. <3 Nämä vinkit tahtoisinkin mielelläni jakaa myös eteenpäin!

50b34708c98c7e9151000115.jpg

Laittakaahan siis vinkkejä tulemaan kommenttiboksiin, niin omista kuin lemppariblogeistanne! Aihealue vapaa! :)

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ps. Loppuviikolle on luvattu sankkaa lumisadetta! Jouluko se sieltä viimein tulloo...? :)