Tänään onkin ollut yllävän kiireinen päivä, enkä ehtinyt pesemään astioita lupaamaani postausta varten. :)

En viitsi teille kuvata likaisia ja ruoantähteisiä kippoja ja kappoja, joten siirrän astiapostauksen suosiolla huomiselle. 

Osa teistä ehkä muistaakin meidän makuuhuoneen seinähyllyllä olevan Kartellin Cindy-valaisimen, joka on minulle rakas ja kauan haavelistallani keikkunut valaisin. Sain eilen vision, että tahtoisin siirtää Cindyn olohuoneen tai keittiön puolelle, jotta se olisi näkyvillä enemmän. En kuitenkaan tohtinut ottaa makuuhuoneesta sitä pois, koska se sopii niin täydellisesti metallireunaisten valokuvakehyksien kaveriksi. Harvoin tykästyn niin paljon mihinkään kohtaan kotonamme, mutta makuuhuoneen tauluhylly on kaiken kaikkiaan yksi suosikkikohdistani meillä. 

50aa93fec98c7e3a49000011.jpg

Päätinkin pienen veronpalautuksen "kunniaksi" törsätä ja ostaa toisen samanlaisen valaisimen. Minulla on varmaankin myös jokin parillisen lukumäärän pakkomielle, koska muutenkin tykkään siitä että pienempiä esineitä on parillinen lukumäärä. Tämä oli muuten suhteellisen uusi havainto. :) Tosin se kyllä myös antaa enemmän mahdollisuuksia asetteluun, sillä nyt voin halutessani korvata yöpöydillä olevat Pentikin Rondot näillä Cindyillä. Cindy sopii muotonsa ja värinsä puolesta myös keittiön seinähyllylle, tytön huoneeseen tai jopa eteiseenkin. :)

50aa949ec98c7eef750000a4.jpg

Nyt on pakko kysyä teiltä, onko teille väliä esineiden lukumäärällä?

Astioita yleensä onkin aina parillinen määrä (esim 6 tai 12), mutta oletteko havainneet tälläsitä outoutta muissa jutuissa? :)