Tein jo ennen makuuhuoneen remonttia suunnitelman vaatesäilytyksestä, jossa on käytetty Ikean Bestå-kaappeja sekä Lack-hyllyjä sulassa sovussa. Vaikka tahdonkin säilyttää vaatteemme piilossa ovien takana, olisi ihana saada muutamat kengät ja laukut kauniisti esille. :)

Eilen illalla tein viimein päätöksen, että suunnitelmani laitetaan toteutukseen ja kokeilin tilauksen tekoa Ikeasta. Ostoskoriin klikkasin 3kpl valkoisia kiiltäviä Lack-hyllyjä 110cm pituisena. Ikea toimittaa alle 30kg paketit (ja mittojen puitteissa olevat, mm. max pit. 150cm) Matkahuollon kautta lähimpään toimipisteeseen, joka minun tapauksessani lienee lähikauppa. Hinta toimitukselle on 14,95, joka on melkoisen tyyris, mutta autottomana jäisi muuten hyllyt hakematta. :)

5098c052c98c7e9037000009.jpg 

Tälläistä olisi luvassa ensi viikolla... eli kolmen hyllyn kiinnitys olemassa olevaan Bestå-kokonaisuuteemme. 

5098c1bcc98c7e0b04000005.jpg

5098c1bcc98c7e7a3c000004.jpg

Hyllyille on tarkoitus laittaa muutamat korkkarit ja laukut sekä pienempää rompetta. :)

Matalan Bestå-kaapin päälle jätän tarpeeksi tilaa, jotta siihen mahtuu pöytävalaisin. Pöytävalaisin vielä uupuu ja Roomlightin Melbournea etsin edelleen. Nyt voisi olla jo korkea aika vaihtaa Plan B:hen... :)

Kirpaksakkaa tiistaita kaikille! <3

Ps. Olettekos menossa ensi kesänä Tampereelle Bon Jovin konserttiin??? Mies onnistui nappaamaan meille ja ystäväpariskunnalle liput, joten Bon Jovi - Here we come, again! <3 <3 <3