Olen etsinyt tanskalaisen Lene Bjerren Carmina-pöytävalaisinta kissojen ja koirien kanssa ja soitellut läpi useita sisustusliikkeitä ympäri Suomen. Monet liikkeet myyvät kyllä kyseisen merkin tuotteita, mutta tuotevalikoimat ovat melko pieniä ja toimitusajat pitkiä. Sain kuitenkin mielettömän hyvää palvelua Sisustus Satiinista, sillä he onnistuivat löytämään minulle kaksi Carminan lampunjalkaa, joiden toimitus on luvattu olevan ennen joulua. <3 <3

50b8870dc98c7e8e7a000037.jpg

Jalan korkeus on 45cm ja erityisesti tuo alaosan muotoilu on minusta kaunis. Korkeasta koostaan huolimatta valaisimen jalka on siro ja keveä. Varjostinvalintaa mietiskelin pitkään ja päädyin lopulta Pentikin hopeiseen Sofie-varjostimeen.

50b88740c98c7e5f77000028.jpg

En malta odottaa että saan Carminani kotiin ja pääsen sovittelemaan varjostinta paikoilleen. :) Niille on paikkakin valmiilksi varattuna olohuoneen ikkunan edessä BoConceptin tasolla. <3

Lumituiskuista perjantaita kaikille! <3