Jo viime vuoden puolella alkoi muotiblogeissa kova kuhina Tory Burchin balleriinoista. Muistan nähneeni kyseisen merkin balleriinoja yli puolessa lukemistani muoti- ja lifestyleblogeista ja itsekin niitä katsoin sillä silmällä. :) Jätin niiden ostamisen kuitenkin vain haaveilutasolle, sillä lähes 200 euron hinta balleriinoista, olkoonkin aitoa nahkaa, on minusta liian korkea. Minulla balleriinat kestävät ehjänä korkeintaan kaksi kesää ja vuosihinnaksi jaettunakin summa on aika kova. 

509bd63ec98c7efc72000005.jpg

Löysin kuitenkin Huutonetistä useat Tory Burchin kenkulit ja vaikka siellä hintataso keikkuu noin sadassa eurossa (joka on melko paljon sekin), huomasin salakavalasti jo suunnittelevani asukokonaisuutta niiden ympärille. :)

Näin se mainonta toimii, vaikka tulosta ei heti syntyisikään. Kun on toistoa toiston perään, samat popot monessa paikassa, monella henkilöllä ja erityisesti kauniiden asukokonaisuuksien kanssa, huomaa näin jälkikäteen tehneensä ostopäätöksen jo aikaa sitten. :) Minäkin ajattelen nyt olevani superonnekas, kun näin edullisesti sain hankittua itselleni "the blogi-balleriinat". Hihii. :)

509bd6cbc98c7ecf45000014.jpg

Mutta siitä huolimatta, että olen mainoksen orja ja ostin kengät vain ulkönäön vuoksi, on pakko hehkuttaa näitä. :) Nahka on aivan ihanan pehmeää, lesti on mukava ja kenkä tukeva jalassa. Pohjan paksuus antaa pitemmän käyttöiän ja kaunis kultainen logo on piste iin päälle. <3 Minulla on ollut vaikka kuinka monet balleriinat elämäni aikana, suurin osa aitoa nahkaa. Ainoastaan Vagabondin balleriinat ovat olleet minun jalalleni hyvät ja mukavat, tosin kengän venyessä se jää liian suureksi ja joudun hankkimaan pienentävän pohjallisen. Tory Burchit yltävät samalle tasolle ja uskon että nämä uutukaiseni kokevat kovaa käyttöä ja kulutusta ensi keväänä ja kesänä. Hintaero uusien Vagabondien ja käytettyjen (mutta uudenveroisten) Toryjen välillä on noin 10 euroa. :)

Kuvasin teille pikapikaa ballerinat omissa kintuissani. :)

509bd6c4c98c7ecf4500000f.jpg

509bd6c8c98c7ed045000017.jpg

509bd6c4c98c7ee432000006.jpg

Siinä ne on! <3 Minun ikiomat Tory Burchini! <3 <3

Kokoluokitus kiinnosti itseäni kovasti, koska en ole aikaisemmin päässyt edes kokeilemaan kyseisen merkin kenkiä. Kenkäni ovat kokoa US6 eli eur 36. Sisämitta on 23cm, joka vastaa normaalin 36-koon mittaa. Kenkä on normaalilestinen, eli ei kapea muttei kovin leveäkään. Leveämpi kuitenkin kuin esim. H&M:n tai Zaran balleriinat. Jos siellä joku pähkäilee tämän saman asian kanssa, suosittelen valitsemaan oman normaalin koon. Jos jalkasi on puoli-koko, esim 37,5, niin oma suositukseni on että kapealestinen valitsee pienemmän tasakoon 37 ja leveälestinen suuremman tasakoon 38. Ymmärtääkseni ulkomailta voi kuitenkin ostaa näitä balleriinoja myös puolen numeron erotuksilla, joten oman exactin koon valitseminen on mahdollista. :)

Ikean tilauksesta tuli tänään viestiä, että paketti on matkalla. Noutopäiväarvio on 13.11 eli ensi viikon tiistai. Toivottavasti pääsen hakemaan paketin silloin ja saisin viikonlopuksi viimeistään makuuhuoneen kuntoon. :)

Viettäkäähän kiva ilta! <3