CASA Blogien ja Vallila Interiorin yhteistyön merkeissä starttasi eilen iso arvonta, jossa palkintona on kodintäydeltä Vallila Interiorin tuotteita. Paketti sisältää ruhtinaallisen määrän sisustuksen merkkituotteita ja on arvoltaan noin 1050 euroa. :)

50b5ef4fc98c7e8523000123.jpg

Oma suosikkini Vallilan tuotteista on tietenkin Operetti-nukkamatto, joita meiltä löytyykin kolme kappaletta (Operetti-mattopostaukseni löydät TÄÄLTÄ!). 

Maton lisäksi kotiuttaisin mielelläni myös Room 20-sarjan valkoisen tiilitapetin, jonka laittaisin ulko-oven vieressä olevaan seinään.

50b5f077c98c7e4f69000022.jpg

Danis-sarjan läpikuultavat verhot olisi kauniit ja hieman hohtavan pinnan vuoksi sopisivat hyvin silkkiverhojemme kanssa yhdistettäväksi. Näin saisi hieman näkösuojaa, ilman että kodista tulee liian pimeä. Valo pääsisi siivilöitymään sisälle, mutta naapurit eivät näkisi kovin helposti mitä meillä touhutaan. :) Tahtoisin nimittäin nostaa meidän sälekaihtimet kokonaan ylös ja pois näkyvistä, sillä niiden hieman kellastunut sävy ei ole kovin kaunis. :)

50b5f26cc98c7e3f63000120.jpg

Sohvalle sopisi muutama yksivärinen koristetyyny, varsinkin kevättä ajatellen kun paljettityynymme pääsevät lomailemaan kaappiin. Sara-malliston tyynynpäällisissä on käytetty laadukasta viskoosia ja olenkin näitä muutaman kerran jäänyt hypistelemään Prismassa.

50b5f431c98c7e4f69000027.jpg

Myös Helsinki-kuosin kuviollinen tyynynpäällinen sopisi meille, niin värisävyjen kuin asuinpaikankin suhteen. Tämä olisi myös ihana muisto meidän pikkutytölle, koska hän on meistä ainut, joka on Helsingissä syntynyt. :)

50b5f59ac98c7e4f6900002c.jpg

Nyt siis kannattaakin pikavauhtia osallistua arvontaan, sillä voittaja saa valita itselleen ihania tuotteita kassikaupalla. :)

Palkinto sisältää:

  • 6 x verhoja
  • 6 x tyynynpäällistä
  • 6 x sisätyynyjä
  • 2 x jättityynynpäällistä
  • 2 x jättikokoinen sisätyyny
  • 2 x matto (esim minun lempparini Operetti 160x230cm)
  • 2 x suihkuverhoa

Palkinnon arvo on minusta aivan huikea, noin 1050 euroa! :)

Osallistumaan pääset alla olevasta linkistä tai oikealla ylhäällä sivupalkissa olevasta Vallilan-arvontakuvakkeesta! 

http://casablogit.fi/vallila-kilpailu/

Lumen täyteistä päivää kaikille!

*Postaus tehty yhteistyössä CASA Blogien ja Vallila Interiorin kanssa!*