Minulla on Huutonetissä muutama hakuvahti päällä ja yksi niistä on Riviera Maison. Tämä vahti lähettää minulle joka aamu ja ilta sähköpostin, johon on listattu kaikki edellisen viestin jälkeen myyntiin tulleet kohteet. Aamulla piti oikein silmiä hieroa pari kertaa, sillä myyntiin oli näppäilty kaksi täydellisen ihanaa RM:n tuotetta, joita olen ihastellut monesti pienten sisustusliikkeiden nettisivuilla. <3

Chamberlain hurrikaanilyhty

50b4d80bc98c7e852300005d.jpg

Ja Fairytale maljakko koossa M

50b4d80bc98c7e1d1500008c.jpg

Minä onnekas onnistuin ne huutamaan omakseni ja huomenna ne saavat uuden kodin täältä Oma Koti Valkoisesta. :)

Olen jo kuumeisesti miettinyt niille paikkaa ja luulen että Fairytale-maljakko päätyy makuuhuoneen seinähyllyä kaunistamaan. Ison lyhdyn kanssa en vielä tiedä minne sen laittaisin, mutta enköhän mie jotain taas keksi. Ainakin matalalla BoConceptin tasolla olohuoneen puolella olisi tilaa, kun viimein vien ne kromatut lyhdyt parvekkeelle (en ole raaskinut vielä sitä tehdä).

Äh, nyt iski hirmuinen vimma suunnitella paremmin toimiva sisustus pienesineiden osalta. Jos olisi se auto, niin kurvaisin salamana Ikeaan hakemaan yhden matalan (jaloilla 74cm) Bestå-kaapin lisää, jonka päälle saisin kauniisti nuo molemmat... :)

Käväisin muuten hetki sitten kuntosalilla piipahtamassa, lähinnä katsomassa voisiko se sittenkin olla minun juttu. Vartti meni ja kiitos ei kiitos vieläkään. Hieman liian tylsää ja monotonista minulle. Jotain lisäextraa täytyisi kuitenkin kotijumpan ohelle nyt keksiä, sillä kiinteytysprojektini vaikuttaisi junnaavan pahasti paikoillaan. Liikunta saisi olla sellaista, jota voi tehdä / harrastaa silloin kun sopii ja ehtii. Räväkkyydestä ja spontaanisuudesta lisäplussaa... (23kg painonpudotuksesta voit lukea muuten TÄÄLTÄ!) :)

Ryhmätunnit tapahtuvat yleensä kellontarkkuudella, ja jos missaat edellisen viikon niin olet pihalla kuin seinäkello.. Tämä koskee lähinnä tanssia, jumppaa, aerobicia yms ohjattua liikuntaa. Muutoin valitsisinkin ehdottomasti tanssitunnit. Juokseminen alias lenkkeily ja kuntosaliharjoittelu ei sovi minulle, sillä tiedän etten kuitenkaan saa lenkkareita tai "salipöksyjä" jalkaan.... Nyt kaipaisin jotain uutta ja itsenäisesti toteutettavaa, ehkä menevääkin liikuntamuotoa... mutta mitä? En tiedä vielä. :)

Millaisesta liikunnasta te pidätte? Onko jokin suosikkilaji, joka innostaa liikkumaan vaikka sataisi pieniä ukkoja taivaalta? 

Vinkkejä otan mielelläni vastaan ja olen avoin kaikille ehdotuksille. :)