Päästiin juuri miehen kanssa kotiin iltariennolta ja ihan super ihana fiilis parhaillaan. :) Käytiin ystävien kanssa syömässä ja istumassa iltaa italialaisen ruoan merkeissä, myöhäistä pikkujoulua viettäen. <3 Omat ulkonakäyntini voi tälle vuodelle laskea yhden käden sormilla, mutta seura on ollut mitä parhainta ja fiilis katossaan, joten laatu korvaa ehdottomasti määrän. :) Äitiyden ja oman elämän suhteuttaminen on minulle ollut tosi vaikeaa ja äidin roolista on ollut todella vaikea irtautua. Aina on huoli pienestä ja pippurisesta neidistä, vaikkei oikeaa tarvetta huolelle olekaan. <3 <3 <3 Kävimme laulamassa illan päätteeksi vielä karaokea (oh my god :D) ja ilta oli totaalisen kruunattu, paras ilta koko vuoden 2012 aikana. :D Tsihihii ;)

50de393bc98c7e305100002e.jpg

Halusin jakaa tämän poikkeuksellisen illanvieton myös teidän ihanien lukijoiden kanssa, sillä kovinkaan usein en missään illanvietoissa juoksentele. :D Ihanaa viikonloppua kaikille teille! <3 <3