Tässä postauksessa esittelyvuoroon pääsevät seuraavat 10 ihanaa ja mielenkiintoista blogia!

Valkoisen talon arkea

50c46582c98c7e6d59000033.jpg

Meiju kirjoittaa oman unelmakodin sisustamisesta, remontoinnista ja haaveista. Kauniissa kodissa on sisustettu valkoisen, hopean ja mustan yhdistelmällä ja kirjoituksissa kuvataan remontin ja sisustamisen etenemistä vaihe vaiheelta. Tämä inspiroiva blogi sai oman remonttivimmani taas vauhtiin. :)

http://valkoisentalonarkea.blogspot.fi/

_________________________________________________________________

Bon Bon

50c466fbc98c7ee31700001c.jpg

Kirjoittaja Heidi on jo blogimaailman konkari ja tämä uusin BonBon vol2-blogi tarjoaa lukijoilleen sisältörikasta ja mielenkiintoista luettavaa. Pääosassa on sisustaminen, mutta joukkoon mahtuu myös muita aiheita, kuten kauneutta, muotia ja elämänmenoa. Blogista huokuu iloinen fiilis ja kirjoittaja Heidin lämmin persoona. Tämä blogi on rakkautta! <3

http://bonbonvol2.blogspot.fi/

_________________________________________________________________

Elämää Eirassa

50c46848c98c7ee317000022.jpg

Katjan blogi on blogimaailman uusimpia tulokkaita. Blogi kuvaa yli 100-vuotiaan talovanhuksen remontointia kaksiosta kolmioksi, unelmien perhekodiksi, jossa kauneus ja käytönnöllisyys kohtaavat. <3 Luvassa onkin paljon mielenkiintoisia vaiheita ja kaunista katsottavaa, kun remonttikohde valmistuu pala palalta. 

http://elamaaeirassa.blogspot.fi/

_______________________________________________________________

Onnen Omenia

50c46a0ec98c7e7f0e00003c.jpg

Onnen Omenia on yksi ensimmäisistä blogeista, joita olen alkanut seuraamaan aktiivisesti. Taustalla on jo useampi vuosi blogistaniassa, enkä osaisi kuvitella blogimaailmaa ilman Omppua. <3 Aihealueista löytyy mm. sisustamista, herkuttelua, kauniita asioita ja kirjoittajan kuulumisia. Kauniisti toteutettu ulkoasu on helppolukuinen ja selkeä. Tätä blogia ei voi ohittaa! <3

http://www.onnenomenia.blogspot.fi/

_______________________________________________________________

Pieni Piparkakkutalo

50c46bc7c98c7e6026000007.jpg

Lislin ylläpitämä elämänmakuinen ja kaunis Pieni Piparkakku-blogi kertoo tarinaansa elämän kauneimmista asioista. <3 Sisustuspainotteinen blogi tarjoilee upeita kuvia ja sisustusinspiraatiota runsain mitoin. Lisli kertoo ajatuksiaan myös vauva-arjesta, rakkaasta lemmikistään ja muista ajankohtaisista aiheista. Kurkista ja ihastu!

http://www.lily.fi/palsta/pieni-piparkakkutalo

________________________________________________________________

Hemmafru

50c46dd2c98c7e6d5900004c.jpg

Ihanan Jonnan kirjoittama blogi kertoo lapsiperheen elämästä ja ajankohtaisista aiheista. Pienen pojan äiti kuvaa suloisesti heidän arkeaan, äitiyden iloja ja pikkuhurmurin kehitysaskelia. Juttuja löytyy myös sisustuksesta, muodista ja muista kauniista asioista. Tämä blogi huokuu rakkautta ja hyvä mieli on taattu! <3 <3

http://hemmafru-jonna.blogspot.fi/

_______________________________________________________________

Pieni lintu

50c46fd1c98c7ee317000031.jpg

Tämä lifestyleblogi tarjoaa mielenkiintoista ja monipuolista sisältöä mm. kierrätyksestä ja kädentaidoista. Blogi erottuu edukseen persoonallisella otteella ja koukuttaa lukijansa totaalisesti. :) Blogia ja kirjoittajan luovuutta ei voi kuin ihailla!! <3 Koukutu sinäkin! :)

http://www.pienilintu.blogspot.fi/

_______________________________________________________________

Hyvää ja kaunista

50c47262c98c7e9a09000019.jpg

Maanvaivan kirjoittama Hyvää ja kaunista-blogi on hersyvällä huumorilla höystetty elämänmakuinen ja ilostuttava otos kirjoittajan elämästä. :D Sisustusjutut ovat vahvasti pääosassa ja silmänruokaa löytyykin yllin kyllin. Kauniita yksityiskohtia löytyy runsaasti ja Maanvaivan nerokkaat letkautukset saavat ainakin allekirjoittaneen nauramaan vedet silmissä. :)

http://hyvaajakaunista.blogspot.fi/

_______________________________________________________________

Keski.

50c473c6c98c7e7f0e00006b.jpg

Sisustusopintoja suorittavan Jennin blogi tarjoaa kauniin miljöön upeine kuvineen kaikille sisustamisesta kiinnostuneille. Blogissa ideoidaan, suunnitellaan, tuunataan ja toteutetaan nerokkaita ja kauniita visioita, joista syntyy lämmin ja tunnelmallinen koti! <3 

http://keski.blogspot.fi/

________________________________________________________________

Hyypiön Elämää

50c4751bc98c7e7f0e000071.jpg

Oletteko jo kuulleet käsitteen "Hyypiön keltainen"?. :) 

Hyypiön Elämää-blogia kirjoittava Outi on valloittava persoona, jolta juttu luistaa. :) Hänen tavaramerkikseen on muodostunut musta-valko-keltainen väriyhdistelmä sisustuksessa ja "Hyypiön keltainen" onkin tuttu termi ympäri suomen. Tämä raikas ja rakastettava, aito ja avoin blogi kertoo tarinaansa Outin kädentaidoista, perhearjesta ja upeista leipomuksista. Outin taitavat kädet loihtivat niin sisustuksia, tuunauksia kuin upeita koristekakkujakin. <3 Tätä legendaarista blogia et voi ohittaa! :)

http://hyypio.blogspot.fi/

________________________________________________________________

Käykäähän tutustumassa ja ihatumassa ylläoleviin blogeihin! <3 Ja viikon kuluttua luvassa blogiesittelyn kolmas osa! :)

Blogiesittelykierroksen ensimmäisen osan löydät TÄÄLTÄ!

Blogivinkkejä otetaan edelleen mieluusti vastaan - klikkaa oikealla sivupalkissa olevaa sydänkuvaketta tai alla olevaa linkkiä ja kerro vinkkipostauksen kommenttiboksiin omat lempparisi!

Klikkaa tästä ja kerro kommenttiboksiin omat suosikit!

Ja illalla siivotaan ja postaillaan, joten olkaahan kuulolla noin klo 17 aikaan! :)

Kivaa päivää kaikille! <3