Kuumehoureissani kuvasin teille meidän eteistä, jossa on tapahtunut tänään miehen avustuksella pieni muutos (väärillä asetuksilla tietysti, joten kuvat ovat varsin vinkeitä). :D

Eteisen peillien edessä oli vielä hetki sitten jääkaappi ja pakastin, mutta nyt ne on siirretty sivuun odottamaan uutta kotia. Sain kuvattua teille eteistilaa hieman laajemmasta kuvakulmasta, älkää antako salamasta tulleiden heijastumien häiritä. :D

50c0bcfcc98c7eff39000022.jpg

50c0bcfac98c7e49130000a0.jpg

50c0bcfac98c7e1a280000a5.jpg

50c0bcfec98c7ec349000058.jpg

Kylmäkoneille etsimme parhaillaan (ja kuumeisesti) uutta kotia, toivottavasti löytyisi pian. :) Induktiolieden (lattiamalli) kanssa on vähän niin ja näin, se on tosi hyvä eikä sitä raaskisi vaihtaa, mutta toiveissa olisi valkoinen kalusteuuni ja erillinen valkoinen induktiotaso uuteen keittiöön. Mielen astianpesukoneen pidämme ainakin toistaiseksi. Se on helppo myöhemminkin korvata kalusteovellisella mallilla, jos tahtoo.

Mutta pikkuhiljaa lähtee taas remppahommelit käyntiin (ja ihmeen nopeasti unohtui edellisen rempan aiheuttama remppaähky ja kiukku). :)

Me jatketaan miehen kanssa ideointia ja fiilistelyä uuden keittiön suhteen ja kokkaillaan samalla epäperinteikkään itsenäisyyspäivämäisesti nacho-cheddar-jauheliha-tomaattimössö-mättöä uunipellillä. :D

Kivaa iltaa kaikille ja HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ! <3 <3