Ihana Mervi esitti minulle toivomuksen, jossa tahtoi nähdä "baarikaapin" sisuksia tarkemmin. Kyseessähän on siis Bestå-kaappi, jonka sisällä on sarjaan saatavia lisävarusteita kuten Inreda viinipullo- ja viinilasitelineet. Ehdin tosin tekemään pientä siirtoa kaapeissa olevien tavaroiden suhteen ja ns. baaritarvikkeet ovat nyt matalan Bestån sisällä, löhönurkkauksessa lähellä keittiötä. :)

Kaappi on leveydeltään 120cm ja korkeudeltaan 64cm (+jalat 10cm). Kaapissa on kaksi ovea ja hyllylevyjä sekä muita sisäosia voi asetella vapaasti omien tarpeiden mukaan.

50cf3a70c98c7eac6f000062.jpg

Toisella puolella on kaksi säädettävää hyllylevyä, sekä yksi paketillinen (5kpl) Inreda-viinilasitelineitä. Ylimmällä hyllyllä on sisustustyynynpäälliset, Iittalan lautasliinarenkaat, metallinen iso E-kirjain ja servettejä. Viinilaseja on yhteensä 16kpl, joista 8 on punaviiniä ja 8 kuohuviiniä varten tarkoitettu.

50cf3a75c98c7e2e0d00000c.jpg

Alimalla hyllyllä on paikka joulukoristeille, kun ne joulun jälkeen korjaan takaisin kaapin kätköihin. Valkoinen kannellinen rottinkikori on virallisesti tarkoitettu kenkienhoitovälineiden säilytykseen, mutta sopii kyllä kaikkeen muuhunkin, vaikka kannessa lukeekin " I take care of my shoes". :)

50cf3a79c98c7e202e00006d.jpg

Toisella puolella on vain yksi säädettävä hyllylevy ja sen lisäksi kaksi teräksistä Inreda-viinipullotelinettä. Telineet säästävät kivasti tilaa säilytyskuutioista, sillä pullot olisivat vieneet pystyasennossa reilusti yli puolet koko kaapista.

50cf3a7cc98c7e6538000018.jpg

Nyt sain alimmalle hyllylle sisustusjuttuja säilöttyä, kuten Riviera Maisonin ison lasisen tarjoilualustan, Eva Solon yrttiruukut, Pentikin Sofie-varjostimet (jotka edelleen odottavat niitä Lene Bjerren lampunjalkoja) sekä ison varaston kynttilöitä. :)

50cf3a80c98c7eac6f000067.jpg

Beståssa parasta onkin juuri se, että hyllyjä ja muita sisäosia voi säätää sentin välein ja siksi ei hukkatilaa synny lainkaan. Säilytyksessä senttikin on tärkeä ja iso asia! :)

Olohuoneen kuvat ovat jo koneella valmiina odottamassa ja postailen teille miehen sisustustamasta tilasta iltasella, kun saan tytön ensin untenmaille.

Tänään muuten vasta tajusin että joulu on ihan oikeasti kohta, vain viikko aikaa ja kohta ei sitäkään. :) Jouluinen fiilinki ei ihan vielä ole tehnyt comebackia, mutta loppuviikosta kun rauhoittuminen joulunviettoon alkaa, niin mielikin ehkä orientoituu oikealle moodille. :D Itselläni on edelleen muutamat joululahjat hankkimatta ja postireissulla käyminenkin edessä. Jouluruoan osalta alkaa ostoslista olla valmiina ja teemme loppuviikosta isomman reissun ruokakauppaan, jotta saamme kerralla hankittua kaiken tarvittavan. Ihan kamalaa määrää emme ruokaa ajatellut hamstrata, mutta pakolliset joulun peruspöperöt teemme (kinkkua, kalaa, laatikoita, rosollia, riisipuurot, luumukeitot, glögit, piparit ja tortut).

Onko teillä jouluvalmistelut jo tehty ja lahjat ostettu? :)