Onko teistä kenelläkään Ikean nahkaista ja pyörivää Tirup-nojatuolia? Varsinkin valkoisen omistajilta kysyisin nahan sävystä... taittaako kuinka paljon kermaan vai onko paperinvalkoinen?

50cb2e40c98c7e06250000e0.jpg

Meidän eteiseen ikkunan edustalle tuollaista nyt mietiskelin ja myös selkänojan kaltevuus kiinnostaisi. Kuinka paljon mahtaa tuoli viedä tilaa? Mittatietojen mukaan ulkosyvyys olisi 79cm. Kysyisin myös saumoista, onko ne pysyneet ehjinä?

Reilu vuosi sitten kävin kyseistä tuolia Ikeassa koeistumassa ja muistikuvani on, että se olisi mukava ja rento istua. Siitä asti olen Tirupia kuolannut ja nyt sille löytyisi potentiaalinen paikkakin. :)

Myös vastaavannäköisiä muita tuoleja saa vinkkailla! :)

Ja pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta. <3 <3 Viimeiset kaksi päivää ovat menneet kuin siivillä ja kiirettä on piisannut. Olen juossut kilpaa kellon kanssa paikasta A paikkaan B ja C... ja iltaisin lösähtänyt niin väsyneenä sohvan nurkkaan, ettei ajatuskaan ole enää kulkenut. :) Mutta viikonlopun pyhitän täysin bloggaamiseen ja teille ihanille! <3 Tulossa mm. blogiesittelyn 3. osa ja turinointia kodin uudesta lookista. :)

Mukavaa viikonloppua kaikille! <3

(Kuva: Ikea)