Joulu alkaa meidän perheessä olemaan ohitse, osa koristeista on jo riisuttu ja valkoinen kuusi pääsee illalla takaisin pahvilaatikkoonsa. :) Jouluruoka tulee ulos korvista ja loput laatikot joutavat pakastimeen. Tortut jäivät kokonaan tekemättä ja piparit on onnistuneesti saatu tuhottua. :)

Meillä olikin lopulta yllätyksellinen joulu, sillä kokoonnuimme aattona isosiskolleni syömään. Siskon luokse saapui myös paljon muuta sukua, jota en ollut nähnyt vuosiin. <3 Pääsin tutustumaan myös sukumme uusimpaan tulokkaaseen, vain 3,5kk ikäiseen pikkuprinssiin, joka varasti sydämeni kokonaan. <3 <3 <3

Muutoin joulumme meni tytön kanssa touhutessa, rakentelimme tunti kaupalla legoja, katselimme piirrettyjä, rokkasimme mikrofoniin ja saimme isinkin innostumaan barbi-leikkiin. :D Joulumme oli täydellisesti onnistunut, perhekeskeinen ja iloinen. <3 <3

Tässä muutama kuva tytön lahjoista, jotka paketeista paljastuessaan aiheuttivat riemun kiljahduksia. :)

50daeb72c98c7e175f000124.jpg

Disneyn barbeja, Urhea-piirretyn Merida, vilkkuvalollinen Tuhkimo ja morsiuspari Tuhkimo ja Prinssi.

50daeb6fc98c7eeb7f00005c.jpg

Teddykompanietin valkoiset haukut, jotka saivat nimekseen iso-Tiina ja vauva-Tiina. :)

50daeb75c98c7e175f000129.jpg

Kolme Minni-piirrettyä, joita olemme katselleet yhdessä sohvalla rötjäten. Nämä tulivat kuin tilauksesta ja Minni onkin tytön uusin suosikki-hahmo. Tyttö osaa vuorosanoja jo ulkoa ja on tietysti Minnin roolissa. Isi on kuulemma Pekka ja minä olen saanut tittelin toimia Super-Helunana. :D Tyttö tahtoi lainata mamman korkkareitakin, jotta voi tanssia kuten Minni. :)

50daeb6cc98c7e4638000145.jpg

Mikrofoni, johon voi liittää esim kännykän ja kuunnella mitä tahansa musiikkia. Meillä on soiteltu Hevisauruksia ja Erinin vanha nainen hunningolla-laulua, jonka tyttö osaa jo kokonaan ulkoa. :D Tyttö lauloi tuon Erinin biisin myös aattona siskollani ja sai koko porukan nauramaan. :D

50daeb63c98c7e175f00011a.jpg

Ja ne legot! :) Saimme muutaman erilaisen uuden paketin, joista rakensimme kaiken näköistä. Uusin rakennelma on "rivitalo", jossa ukkelit ovat kokoontuneet joulun viettoon. :)

50daeb63c98c7e9a2b0001d3.jpg

50daeb66c98c7e4d1d000055.jpg

50daeb6ac98c7e734c000007.jpg

Nopeasti laskin että meillä on duploja jo reilusti yli 1000 palaa. Ne mahtuvat nipin napin tuohon isoon Luhdan punoskoriin, mutta penkominen ja oikeanlaisten palojen löytäminen alkaa olla mahdotonta. Huomenna ajattelinkin marssia kaupoille ja ostaa muovisia läpinäkyviä säilytyslaatikoita, joihin voin lajitella osat (ukkelit ja eläimet, peruspalat, talon rungot, kalusteet ja muu sälä...). Jatkossa onkin helpompaa ja nopeampaa pystytellä leikkiä, kun tietää mistä lootasta etsii. :)

Me aikuisetkin oltiin oltu kilttejä, koska paketteja tuli yli odotusten. :) Minä sain mm. hiustenkuivaimen, suoristusraudan, Issey Miyaken tuoksupakkauksen, kauniin kynttilänjalan, muutaman lahjakortin, alusvaatteita ja aamutakin. Ruoanlaitosta tykkäävä mies sai kattilasetin, maustemyllyt, tuoksusettejä, vaatteita sekä herkkuja. <3 Kaikki aikuistenlahjat olivat tarpeellisia ja moni puutos on nyt korjattu. Parasta on se, että saan viimein laitettua oman tukkani kuntoon kun on viimein ehjät ja toimivat välineet. <3 <3 <3

Kuinka teidän joulu on mennyt? <3