Pahoittelut heti ensi alkuun, että illaksi lupaamaani makuuhuone-postausta ei ilmestynyt. Sain aivan järkyttävän päänsärkykohtauksen alkuillasta ja ainoa vaihtoehto oli piiloutua peiton alle pimeään. En kyllä muista, että yhtä raskausaikana tullutta kohtausta lukuunottamatta olisi ikinä päänsärky ollut noin pahana. Onneksi se tuntuu nyt olevan ohi ja vaikka päätä vieläkin särkee vähän, niin sen kanssa voi jo suoriutua elämästä normaalisti. Lähes kuuden tunnin unien jäljiltä olenkin nyt pirteä kuin peipponen, vaikka klo on 2.30. Se olisi kai sitten uusi päivä ja "aamukaffet"... :)

Sain eilen pitkään kaipaamani yhteydenoton SisustusSatiinista ja Lene Bjerren Carmina-lampunjaloista, jotka olivat saapuneet postiini noutoa odottamaan. <3 Kirmasinkin heti paikalla ne hakemaan kotiin ja olin täysin oikeassa, NE ON UPEAT! <3 <3

50d3b087c98c7edb0b00008b.jpg

Lampunjalat ovat massiiviset ja sirot samanaikaisesti, painoakin niiltä löytyy jonkin verran. Ystäväni nauroikin että nuo muistuttavat palkintopokaaleja. :) Hopeiset Sofie-varjostimet ostin erikseen Pentikistä ja ne sopivat ulkonäkönsä puolesta aivan täydellisesti jalkojen kanssa. <3

Yksi pieni ongelmanpoikanen kuitenkin ilmaantui, nimittäin se että varjostimen metallinen tukirenkula on liian iso valaisimen vastakappaleeseen. Varjostin kyllä pysyy paikallaan jotenkuten, kunhan ei paljoa heiluttele alla olevaa kaappia. Joudun kuitenkin keksimään jonkinlaisen patentin jolla saan varjostimet tukevoitettua paikoilleen ja suoraan. Alla olevasta kuvasta huomaa, kuinka on millistä kiinni, ettei varjostin tipu alas lampunjalkaa pitkin. :)

50d3b07ec98c7edb0b000086.jpg

Nyt mie suuntaan aamukahvin keittelyyn ja suihkuun. Ihanaa päivää kaikille jo tässä vaiheessa! <3