Molemmat matalat Bestå-kaapit ovat löytäneet täydelliset paikat muualta kotoa, joten makuuhuone sai kärsiä tappiosta. :D Makuuhuoneeseen jäi jäljelle vain korkea 120cm levyinen kaappi, joka ei yksinään ole kovinkaan kaunis. Mutta onnenkantamoista oli matkassa, sillä ystäväni teki tänään yllätysvisiitin Ikeaan ja toi tullessaan minulle 60x128cm kokoisen Bestån, jonka laitoin makuuhuoneeseen jonon jatkoksi. <3 <3 <3

50d4aa2ec98c7e457a0000be.jpg

Kaappien kokonaisleveys on nyt 180cm ja huoneen ovi mahtuu aukeamaan peräti 135 astetta. Vaatteiden laittaminen kaappiin on nyt helpompaa, kun ei tarvitse tehdä ylimääräisiä kurvauksia ja oven kiinnilaittoja välissä. :)

50d4aa30c98c7e740d0000a9.jpg

Oven taakse voi myös piilottaa asioita, tällä hetkellä siellä on miehen kitara. :) Minulle tulikin idea mieleen, että hankkisin metallisen vaaterengin, johon voisi riisua ei-pesuun-menossa olevat vaatteet ja yöajaksi siihen voisi myös päiväpeiton laittaa. 

50d4aa2bc98c7ede030000a0.jpg

Meillä on tänään ollut pyykkipäivä. Olen pessyt jo 8 koneellista pyykkiä, mukaanluettuna kaikki petivaatteet ja tyynyt. Viimeinen kuivausrummullinen on pyörimässä ja kohta pääsen laittamaan puhtaat lakanat sänkyyn. <3 <3

50d4aa2bc98c7e07280000c4.jpg

Huomenna meidän perhe aloittaa joulun vieton ja joulurauha astuu kuvioihin. :) Kaikki työt ja kiireet unohdetaan hetkeksi kokonaan, mikä onkin osa sitä kaivattua lomaa tämän hektisen vuoden jälkeen. 

Postauksia on tulossa kuitenkin myös viikonloppuna että joulunpyhinä, sillä enhän mie koskaan pysty olemaan täältä päivää pitempään pois. :D

Viettäkäähän ihana ilta ja kivaa viikonloppua kaikille! <3