Tykkään meidän kodista ja sisustuksesta tosi paljon. <3 Ihania juttuja (jotka olen valinnut) on monen monta, mutta muutama esine nousee tärkeysasteikolla muita ylemmäs. :) Tässä omat suosikkini meidän kaikista esineistä (ei koske huonekaluja, joista sohva, divaani ja sänky on lempparit :D). <3

1. Georg Jensenin kannu, jonka sulavalinjaiset kurvit ja siron naisellinen muoto on minusta järjettömän kaunis. <3 Kannu on paraatipaikalla keittiöseinän seinähyllyllä. <3

50d2ec89c98c7ede18000022.jpg

2. Ikisuosikkini Alessin sitruspuserrin. :) Tämä on keittiövälineiden aatelia, jossa yhdistyy sekä käytännöllisyys että esteettinen kauneus.

3. Philippin teräksinen maljakko. Hyvin yksinkertainen ja koreilematon ulkonäkö on juuri sitä mitä maljakolta tahdonkin. Se antaa kaiken huomion kauniille kukille, mutta tyhjänäkin on varsin kaunis elementti. <3

50d2ec87c98c7ee04500002d.jpg

4. Pähkinäpuiset käppyräoksat. Oksat on spray-maalattu hopeisella maalilla kevyesti ja sopivat nyt paremmin meidän muuhun sisustukseen. Isossa lasimaljakossa on vain kaksi oksaa, mutta ne ovat järeitä ja jaksavat hyvin kannatella painavia joulupalloja.

5. Rakkaimmat joulupalloni. Oksilla roikkuvat joulupallot ovat vanhempaa mallia, osa parin vuoden takaa. Nämä ovat edelleen minusta kaikista kauneimmat joulupallomme! <3

50d2ec87c98c7e437f000018.jpg 50d2ec8cc98c7ef437000039.jpg

Loppuun vielä Sonjan toivoma lähikuva ruokapöydästä ja uusista tuoleista. :) Ruokapöytä on hieman valkoisempi kuin tuolit, mutta sävyero on melko pieni eikä ainakaan itseäni haittaa. :) Sekä pöydän- että tuolienjalat ovat kromatut. Pyötälevyn paksuus on 5cm ja jalat ovat 10x10cm kokoiset. Tuolit näyttävät todella pehmeältä, mutta todellisuudessa ne ovat aika kovat. En tiedä mitä materiaalia täytteessä on käytetty, mutta vertauskuvana voisin käyttää "ihmevaahtoa" eli magic foamia. Tuolit ovat kuin Tempur-tyynyt, mutta eivät mukaudu kehon lämpöön sentään. :)

50d2ec91c98c7e437f000022.jpg

Illalla tulossa makuuhuone-postausta!

Kivaa päivää kaikille! <3