Tänään on ollut väsy päivä. Olen siirrellyt joulukuusta ympäri huushollia ja yrittänyt saada sitä sopimaan kauniisti edes johonkin kohtaan. :) Joko se on kaunis, mutta tien tukkeena ja keikkuu uhkaavasti ohikulkiessa tai sitten se on huoneen nurkassa / ikkunan edustalla turvassa, mutta ruman näköisenä. :)

Nyt se on keittiön ikkunan edessä... huomiseen. :)

50c6592fc98c7e422000000a.jpg

50c65931c98c7e8508000072.jpg 50c6592fc98c7e8c67000002.jpg

Jouluinen fiiliskin katosi jonnekkin yllättäen, vaikka ulkona lunta tupruttaa, kynttilät palavat ja Frank Sinatran joululevy soi taustalla. Tuntuu, että mieli tekisi karsia joulukoristeet jo pois ja suunnata katse kohti kevättä, aurinkoisia päiviä ja tulppaaneja. :D Raivata kotia ja vähentää hieman tavaraa, vaikkei turhaa rompetta sinällään olekaan. Tasoilta siirtelin tänään osan pikkutavaroista pois, mutta siltikin koti tuntuu täydeltä. Mistä lienee johtuu tämmöinen tunne, että tämä vuosi on tavallaan nyt nähty ja mieli tekisi siirtyä jo uusien haasteiden pariin. :D

Tämä oli tälläinen lentävä ajatuksen juoksu, jota en edes oikolue tällä kertaa. :)

Viettäkää ihana loppuilta ja nukkukaa hyvin! <3 Huomiseen! <3