Kotiovella-blogin Jenna haastoi minut availemaan kaapinovia ja paljastamaan missä säilytän pesuaineita ja kosmetiikkatuotteita. Kiitos Jennalle kivasta haasteesta! :D

50c8b689c98c7e8f7900005d.jpg

Itselläni ei kosmetiikkatuotteita juurikaan ole, koska viihdyn enimmäkseen au naturel-tilassa. Hihii. :) Minulla on ainoastaan kasvojenpesuun ja -rasvaukseen tarkoitetut putelit, luottodeodoranttini Dovelta ja pieni meikkipuuteri, joka kulkee käsilaukussa. Tyttöni onnistui syksyllä käpelöimään niitä muutamaa meikkituotetta mitä omistin ja lopputuloksena oli lattialle murentunut kulmaväri ja puuteri, purkistaan uloskaivetut peitevoiteet. En ole tilalle vielä ostanut kuin puuterin hätätilanteita ja punaisia nenänpieliä varten. Hajuvesiä itselläni on kaksi, jotka ovat milloin missäkin, yleensä kylpyhuoneessa. :)

Alla olevassa kuvassa Sinin imukuppikiinnitteinen kulmahylly, joka on kiinnitettynä kylpyhuoneen peiliin ja kaapin kylkeen. Hyllyllä on puolet miehen juttuja ja puolet minun. 

50c8b748c98c7ed9470000d4.jpg

Hampaidenpesuun tarkoitetut vehkeet löytyvät kylpyhuoneen kaapista. Hammasmukit, hammasharjat ja hammastahnat kertaa kolme. Lisäksi suuvettä ja hammastikkuja sekä -lankaa löytyy samaisesta paikasta.

Peseytymiseen tarkoitetut shampoot löytyvät tällä hetkellä pesutornin päältä. Minulla ja miehellä omat.

50c8b74ec98c7e7f410000b3.jpg

Suihkusaippuat nököttävät suihkutangon muovisissa pikkuhyllyissä, niitä en kuvannut teille koska suihkutangossa roikkuu parhaillaan puhdasta pyykkiä kuivumassa. :)

Päätin kuvata myös siivousaineet, jotta tämä postaus ei jäisi niin pieneksi. :D

Kylpyhuoneen korkeassa kaapissa ylimmillä hyllyillä on tälläisiä tärpättejä; putkimiestä, Vanishia, kristallinpuhdistussuihketta, lattianpesuainetta, nahanhoitoaineet sekä pyykinpesuaineet. Löylytuoksuakin näkyy olevan tuossa vasemmassa reunassa. :)

50c8b747c98c7e953d0000c0.jpg

Ylläolevien siivousaineiden lisäksi keittiötason yläpuolella olevan pikkuikkunan edestä löytyy päivittäisessä käytössä olevat aineet; astianpesuainetabletit, yleispuhdistussuihke (tehty fairysta ja vedestä), Fairy jonka olen laittanut teräksiseen pumppupulloon ja taloupaperia. 

50c8b752c98c7e7f410000b8.jpg

Tämän haasteen tahdon antaa eteenpäin seuraaville blogeille:

Hyypiön Elämää

Voikukkapelto

Saa kurkistaa

Mukavaa iltaa kaikille! <3