Kirjoittelin teille hetki sitten koiran oksentelusta ja likaantuneesta matosta. Sain pahimmat sotkut ja läntit pestyä nestemäisellä pyykinpesuaineella, mutta muutama kohta jäi oranssin vivahteiseksi. Sain vinkin Vanishin matoille ja tekstiilikalusteille tarkoitetusta puhdistussuihkeesta ja päätin kokeilla tätä ainetta. En odottanut siltä liikoja, mutta yllätys oli varsin positiivinen kun sitä kokeilin. :)

Tällä varustelulla kävin likatahrojen kimppuun, pullo Vanishia ja talouspaperia. 

50c4dad4c98c7e7f0e000102.jpg

Alla olevassa kuvassa itse likatahra, häiritsevä oranssinen läiskä johon huomio oikein kiinnittyy.

50c4dab0c98c7e2e44000016.jpg

Suihkutin tätä ihmeainetta mattoon, joka ulostautui suihkepullosta jämäkkänä vaahtona. Annoin sen imeytyä kuituihin noin minuutin verran ja sen jälkeen hieroin tahrakohtaa talouspaperilla pyörivin liikkein.

50c4dab4c98c7e7f0e0000f8.jpg

Ja kuten alin kuva paljastaa, ei tahrasta ole enää tietoakaan, vaan läiskä on nyt valkoisempi ja puhtaampi kuin ympäröivä nukkalanka. :) Kuvassa matto on vielä märkä, ja sen vuoksi nukka on lättänä kuin lettu. Kuivuttuaan kokonaan nukat saa pöyhittyä takaisin pystyyn ja matto on taas kuin uusi. <3

50c4dab7c98c7e7f0e0000fd.jpg

Suhtaudun usein skeptisesti pesuainemainoksiin ja harvoin on aine lunastanut mainoksen veroiset odotukseni. Tästä Vanishin suihkeesta on nyt kuitenkin sanottava, että se todella toimii. :D Pitää varmaan alkaa itsekin "luottamaan pinkkiin" jatkossa. :)

Joulusiivouksen sain tehtyä kokonaan ja huomenna kierrätykseen lähtevät tavarat pääsevät uusiin koteihin ja koti on joulua vaille valmis. <3 Säästän kuvapostauksen siististä kodista huomiselle ja toivottelen teille tässä vaiheessa ihanaa iltaa ja kohta alkavaa uutta viikkoa! <3