Kun uni ei tule silmään, on aika kohdata haasteita. :)

Sain White & Fresh-blogin Irinalta blogihaasteen, jossa kuuluu kertoa itsestään kahdeksan uutta asiaa, joita ei vielä ole tullut kertoneeksi blogissaan. Kiitos Irinalle tästä todella haasteellisesta haasteesta. :D

Tämä on tosi vaikea toteuttaa, koska olen kertoillut itsestäni niin paljon ja tehnyt vastaavanlaisia postauksia jo monesti. Yritetään nyt kuitenkin saada jotain aikaan. :D

1. Olen viime kesästä asti haaveillut toisesta koirasta. Miffe-hauva kaipaisi kovasti kaveria ja itsellänikin olisi sydämessä paikka vapaana. Rakasta Roope-koiraani ikävöin kovasti edelleen eikä mikään tai kukaan voi koskaan tulla tilalle, mutta kolmas karvaturrin kokoinen kolo odottaisi sydämenvalloittajaa. <3

2. Koska elämä on liian lyhyt odotteluun, olen päättänyt tavoitella unelmiani entistäkin aktiivisemmin ja suunnitelmissani on suunnata sisustussuunnittelijan ammattiin. Koulutuspaikka on jo kiikarissa ja se onkin seuraava etappi, jonka avulla pääsen lähemmäksi unelma-ammattiani. Tälläisiä haasteita siis luvassa tulevaisuudessa ja sen kautta myös blogissani tullaan näkemään oman kodin lisäksi muita sisustusprojekteja ja opintonäytteitä. :D

50ee0ee9c98c7e0b33000052.jpg

3. Olen itseopiskellut jonkin verran mm. valaistusoppia sekä tilasuunnittelua, osittain aikaisempien työtehtävieni vuoksi. Suuri kiinnostus sisustamiseen on syntynyt jo teini-iässä, jota olen vuosien varrella jalostanut enemmän ja enemmän. Hyvää harrastusta ei kannata vaihtaa huonoon ammattiin, sanotaan, mutta uskon vahvasti että sisustussuunnittelijan työt täyttäisivät unelmani myös päivätyön puitteissa. :)

4. Olen monesti kertonut tykkääväni siivoamisesta ja järjestelystä, mutta olen viime aikoina huomannut suorastaan rakastavani sitä. :D Odotan innolla että saan tarttua rättiin ja Laura Ashleyn suihkeeseen ja pyyhkiä pölyjä. Myös lattioiden pesu on mukavaa puuhaa, tosin siihen hommaan ryhdyn vain parin viikon välein. :D

5. Olen koko pienen ja suuren ikäni harrastanut tanssia ja kokeillut useita eri tanssilajeja. En tiedä miten geenit ja mielenkiinnonkohteet vaikuttavat asiaan, vaikuttavatko mitenkään, mutta tyttömme on hurja tanssifani ollut aina ja syksyllä hän pääsee tanssitunneille. :) Kolmen vuoden rajapyykki ylitetään toukokuussa ja pääsemme syyskauden alkaessa viimein osallistumaan satubalettitunneille. Tyttö odottaa sitä jo kovasti, mutta siihen asti tanssimme kotona kaksin Anniina Balleriina-piirretyn tahdissa. :)

50ee0eecc98c7e0b33000057.jpg

6. Löysin rakkaan lapsuudenystäväni muutama kuukausi takaperin ja olen aivan ihmeissäni miten voikaan  pitkän tauon jälkeen tuntua siltä, kuin ei oltaisi koskaan oltu erossa. Olen lapsena muuttanut usein paikasta toiseen ja moni rakas ystävä jäi vanhaan asuinkaupunkiin. Ihmeen ja sattuman kautta tapasimme  ystäväni kanssa ja tuntuu kuin olisin eheämpi ihminen kuin ennen. <3

7. Maaliskuussa koittaa kuumat paikat, sillä pääsen tiirailemaan ihanan Adam Lambertin konserttia suoraan eturivistä. Vuosia sitten American Idols-ohjelmassa kilpaillessaan hän oli oma suosikkini ja itkua tuhersin kun hän tippui kilpailusta. Uskoin kuitenkin koko ajan että hänen lahjoillaan uransa nousee huipulle ilman voittoakin ja herra on todistanut tämän oikeaksi. <3 Haaveissani olisi päästä kuuntelemaan Queenin muistokonserttia, jossa Adam laulaisi solistin osuuden. Freddie Mercury ja Queen olivat 90-luvun alussa itselleni musiikillisesti hyvin tärkeitä. Varsinkin We are the champions, Show must go on ja Who wants to live forever antoivat minulle voimia kaiken koulukiusaamisen keskellä, josta selvisin lopulta voittajana. <3 <3 <3

8. Eräiden rakennusteknisten seikkojen vuoksi voi olla mahdollista että muutamalle seinällemme tullaan tekemään korjauksia. Se tarkoittaisi sitä, että remonttia pukkaa taas, vasta kun kun heinäkuussa sain uurastettua seinämaaliprojektini kanssa. Hyvänä puolena tuossa on se, että aikuisten makuuhuoneen oviaukon laajennus taitaa sittenkin tapahtua muun remontin yhteydessä ja saan ne haavelistallani olleet pariovet. <3 <3 Elän siis toivossa, että remppa starttaisi ja mielellään jo kohtapuoliin. :)

50ee0ee8c98c7e9814000004.jpg

9. Ylimääräinen paljastus ja villi kortti. :) Olen pahasti koukussa Candy Crush-peliin, jota pelailen pääasiassa iPadin kautta. Olen päässyt vasta kenttään 35 ja mietinkin nyt kuumeisesti pitäisikö maksaa eteenpäin pääsemisestä vai ei. Facebookin kautta ilmeisesti on mahdollista saada lisäelämää, mutta en ole kovin aktiivinen febulainen ja hieman vierastan ajatusta sen kautta pelaamisesta... Toivoisin neuvoa teiltä kokeneemmilta karkkimurustelijoilta, jos teitä löytyy lukijoistani! :)

Huh, olipas monta juttua keksittävänä. :) Vakituisille lukijoille ja blogitutuille tuossa ei kovin montaa uutta asiaa tainnut lopulta kuitenkaan olla. :D

Viime aikoina on paljon liikkunut erilaisia haasteita, joten en tällä kertaa jaa tätä eteenpäin kenellekään tietylle. Olisi kuitenkin ihana lukea pieniä paljastuksia ja uusia puolia teistä kanssabloggaajista, joten jos tahdot ottaa osaa tähän niin nappaa haaste mukaasi. :)

Nyt muutama erä karkkipeliä ja jospa se nukkumatti sitten tulisi heittämään unihiekkaa silmiin. :) Kauniita unia kaikille ja ihanaa huomenta teille, jotka luette tämän vasta aamusella. <3

Ps. Päivällä luvassa postausta ostamistani Nomessin lisälaatikoista. Ja muutama muukin juttu eksyi kassan kautta kotimatkalle. Niistä lisää siis päivällä. Adjo ihanaiset! <3