Olen tehnyt perusteellista siivousta ja samalla käynyt läpi tavaroita. Aika paljon on lopulta ollut turhaa tavaraa, vaikkakin hyvin kauniita sellaisia. Tahdon pitää kaikki kauniit esineet esillä, mutta samanaikaisesti tahdon karsia kaiken mahdollisimman minimiin. Tämä sama tunne valtaa minut joka kevät ja tyhjennän tasot tavaroista lähes kokonaan. :)

Sain kuitenkin tehtyä pienen siistimisoperaation ja ryhmittelin keittiönurkkauksen seinähyllyillä olevat tavarat hieman väljemmin. 

50f7e0b6c98c7e576500006c.jpg

50f7e0b6c98c7eae08000057.jpg

50f7e0bac98c7e5953000051.jpg

Tulppaanit lakastuivat jo pois ja ajattelin viikonlopuksi hakea uudet kimput. Kaapin päällä olevaan metallikulhoon on tulossa sitruunoita. Nam, kaunista ja hyvää. :) Viikonloppuna korkkaan käyttöön myös ne Eva Solon yrttiruukut ja istutan niihin basilikaa. Näillä pienillä asioilla saa koko sisustuksen keväisemmäksi ja kodikkaammaksi. <3

Illaksi ajattelin postailla teille karsimisen seurauksena myytäväksi joutuvista jutuista, jotka olen todennut meille turhiksi. Muutamia Riviera Maisonin juttuja on tulossa, sekä muuta pientä ja isoa. ;) 

Aurinkoista päivää! <3