Kerroin teille uusimman vaatekaappipostaukseni kommenttiboksissa, että minulla on vain neljä takkia. Ajattelinkin esitellä ne teille näin erikseen. :)

Ensimmäisenä itselleni rakkain takki, vai pitäisikö sanoa takit? :D

Kaksi tismalleen samanlaista pehmeän beigen sävyistä Mangon trenssiä, joista toisen ostin Mangon myymälästä vuosia sitten ja toisen viime syksynä Huutonetistä. 

50f6df78c98c7e576500000b.jpg

Nämä trenssit ovat malliltaan lähes suorat kopiot Burberryn vastaavasta mallista. Takin malli on hyvin tyköistuva ja puuvilla napakkaa ja hieman normaalia jämäkämpää. Helman pituus yltää polven alapuolelle, jota ei näin lyhyelle ihmiselle suositella (olen 159cm), mutta takin slimmaava malli tekee mielestäni illusion siitä että olisin pitempi. :D Minä tykkään. <3

Rentoa oleilua ja ulkoilua varten minulla on Parajumpersin ohut, hupullinen Mary Todd-windbraker takki.

50f6e104c98c7e0d1100001b.jpg

Tämä takki on ollut kovassa käytössä viime vuoden keväästä asti ja monipuolisuutensa vuoksi on minulle korvaamaton. :) Henkarissa roikkuessaan takki ei pääse oikeuksiinsa, mutta päällä se näyttää todella hyvältä. Mitta on puoleen reiteen, mikä on optimaalinen ulkoiluun. Takki peittää peffan, joten sen kanssa voi istua hiekkalaatikon reunallakin, ilman että housut likaantuvat. Materiaali on vettä ja likaa hylkivää, hyvin tuultapitävää kangasta. 

Viimeinen eli neljäs takkini on uusin ostokseni viime syksyltä, Parajumpersin Michelle untuvatakkini.

50f6e1dbc98c7e0d11000020.jpg

Tämä takki lunasti korkeat odotukseni ja on pitänyt minut lämpimänä ensimmäisistä pakkaspäivistä alkaen. Takki on untuvaa ja todella kevyt painoltaan. Alle riittää pelkkä trikoopaita 15-asteen pakkasillakin, eikä neuleita ole tarvittu. Tämäkin takki yltää polviin asti, joka on minunlaiselle vilukissalle ainoa vaihtoehto talvikausiin. Tästä takista tein teille postauksen syksyllä, kun kuvasin sen päälläni. Siihen postaukseen pääset TÄSTÄ!

Näillä neljällä takilla pärjään oikein hyvin eikä suunnitelmissani ole ostaa uusia tai vaihtaa olemassa olevia takkeja seuraavien vuosien aikana. Unelmissani on omistaa joskus ihka oikea Burberryn trenssi, mutta sen haaveen olen siirtänyt tulevaisuuteen. Toivottavasti nämä takit kestävät monta vuotta kulutusta ja käyttöä, asianmukaisella hoitamisella ja huolenpidolla tietenkin. :)

Millaisia takkeja teillä on käytössä? Ja ennenkaikkea, kuinka monta takkia omistat? :)