Uusi pienempi pöytämme kaipaa ympärilleen kahta lisätuolia. Tykkäsin nimittäin kovasti meidän edellisestä ruokaryhmästä, jossa tuoleja oli myös päädyissä ja kaipaisin samanlaista fiilinkiä myös pienemmän pöydän ympärille. :)

Olen innostunut ideasta että kaikki tuolit eivät olisi keskenään samanlaisia, mutta koska kauniita tuoleja on vaikka kuinka, en osaa valita mieleisiä. Tuolit saisivat noudattaa edes osittain samantyylistä linjaa, kuin muuallakin kodissa, joten vaihtoehtoina olisi valkoiset, teräksiset tai läpinäkyvät muoviset tuolit. Valkoisia tuoleja en ehkä ensimmäisenä miettisi, sillä toivoisin kokonaisuudessa olevan jotain rikkovaa. Siksi päälimmäisenä on nyt mielessä seuraavat vaihtoehdot:

Kartell Louis Ghost tuoli kirkasta muovia, kuten makuuhuoneen yöpöydätkin:

50f3ee64c98c7e5f65000004.jpg

Tai sitten varsin mielenkiintoinen valinta Sia Homen valikoimasta, eli teräksinen tuoli. Tämä tuoli on minusta aivan ihana, mutta selvää on se ettei tuoliin ole kovin mukava istahtaa ilman pitkiä housuja, voi olla aika vilpoinen tuo teräs. :D

50f3eef0c98c7e5b3800000d.jpg

Olisiko teillä ehdottaa tuolivaihtoehtoa, joka olisi täysin erilainen kuin olemassa olevat neljä valkoista nahkatuolia? Väriskaala on aika rajallinen, mutta kaikki ehdotukset otetaan mieluusti vastaan. :) Tarkoitus on löytää mielenkiintoiset, kauniit ja ehdottomasti aivan erilaiset tuolit pöydänpäätyhin juhannukseen mennessä. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

(Kuvat: Kartell ja eBoutique)