Tilaukseni saapui tänään ja pääsin kokeilemaan WoodWickin tuoksukynttilöitä käytännöntasolla. Purkista tuoksuteltuna ne olivat aivan ihanat, kuten muistelinkin. <3

Laitoin reilu tunti sitten kynttilät palamaan ja yllätyin kovasti, kun kynttilöistä lähti palaessaan rätisevä ääni. Jos totta puhutaan niin säikähdin jonkin verran ja luulin, että olen jättänyt kynttilään jonkun suojakalvon tai muun poistettavan osan, joka palaessaan pitää tuota ääntä. Onneksi tajusin katsoa kynttiläpurkin kannen alle, jossa käyttöohjeet ja siellä luki selkeästi: "Creates the soothing sound of a crackling fire". Jes, ei siis hätää vaan kuuluu asiaan. :D Rätisevän takan ja palavan puun ääni kynttilästä on aika vekkuli, melko aidolta kuullostaa, vaikka rauhoittumista se ei ainakaan vielä ole itselleni tuonut. :)

50f9b4fbc98c7ec75c000002.jpg

Tuoksu voimistuu jonkin verran kun kynttilä palaa, tuo iso Trilogy on jopa liian voimakkaan tuoksuinen. Ja mitä isompi kynttilä sen voimakkaampi tuoksu, luonnollisesti. Tätä en tullut ajatelleeksi lainkaan. Tuo pieni koko riittää tuomaan sopivan määrän tuoksua meidän koko kotiin (80m2), iso kynttilä on optimaalisin hyvin suurissa tiloissa tai voimakkaammista tuoksuista pitävälle kuin minä. Herkkiksenä luulen, että yritän haihduttaa tuon Trilogyn tuoksua pitämällä kantta auki 24/7, jos pystyn. :)

50f9b4ffc98c7e914d000016.jpg

Tuo pieni valkoinen Linen-tuoksu on tosi ihana, se on täydellinen ostos meidän kotiin, vaikka harmittelin aluksi kun sitä ei saanut isossa koossa verkkokaupasta. Nyt ei haittaa yhtään ja jatkossakin ostan aina tuon pienemmän. <3 <3 Tuoksu on palaessaankin mieto ja maltillinen, joten tätä uskallan suositella herkemmän hajuaistin omaavillekin.

50f9b4fbc98c7e914d000011.jpg

Loppuun vielä kuvat ohjeista ja varsinkin tuo "tulilanka" on hyvin mielenkiintoinen. Jos oikein ymmärsin niin rätisevä äänitekniikka on jopa patentoitu, eikä ihme sillä se on hyvin mielenkiintoinen ja hauska yksityiskohta. <3

50f9b503c98c7e914d00001b.jpg

50f9b507c98c7e303d000007.jpg

Rentouttavaa ja tunnelmallista iltaa kaikille sinne ruudun toiselle puolen! <3