Sain Jotain tekemistä-blogin Pialta haasteen, jossa muistellaan kuuden kuvan muodossa viime kesää. :) Kiitos Pialle kivasta haasteesta!

Yrtit kuuluvat minun kevät/kesäkaudelle ja toimivat kukkien korvikkeena. Valkoiset Eva Solon yrttiruukut ovat olleet pelastukseni, sillä en ole kovinkaan hyväonninen viherpeukalo. :D Ruukut huolehtivat puolestani kastelun ja ainoa asia mitä tulee muistaa, on kerran viikossa laittaa vettä tuonne ruukun alaosaan. Huhtikuussa ostetut basillikat ovat olleet voimissaan vielä elokuussakin, joten näistä saa silmäniloa koko kesäksi. :)

50ed5c19c98c7e4c7600004a.jpg

Keittiön, eteisen ja aikuisten makuuhuoneen ikkunat ovat itään ja kesäaikaan aamuaurinko paistaa kauniisti sisään. Kesäisin päivät alkavat lähes aina iloisissa merkeissä auringon piristävän voiman vaikutuksesta. <3

50ed5c24c98c7e4c76000054.jpg

Valkoisten silkkiverhojen läpi auringonvalo kuultaa kauniisti. Kirkkaasti mutta ei häikäisevästi. Tälläisiä aamuherätyksiä kaipaan.... <3

50ed5c21c98c7ee608000028.jpg

Rakastan erilaisia salaatteja. Ja varsinkin kreikkalainen salaatti on sellainen, jonka miellän nimenomaan kesäkauden herkuksi. Nam.

50ed5c1dc98c7e797c00000b.jpg

Hedelmiä tulisi syödä runsaasti ympäri vuoden, mutta myönnän että talvisin tästä tulee lipsuttua. Viimeksi söin hedelmän noin viikko sitten ja se oli banaani. :D Mutta kesällä niitä popsiikin sitten korkojen kanssa ja varsinkin vihreä ja tirskahtelevan mehukas Granny Smith-omena on kesäisin meillä tuttu näky hedelmäkulhossa. <3

50ed5c1ac98c7e797c000006.jpg

Viimeisenä kesästä muistuttavana kuvana on korkokenkä-foto. Viime kesänä tuli korkkareilla kipsuteltua vain muutama hassu kerta, mutta tulevana kesänä ajattelin petrata tässä. Turhaan ne kauniit kengät kaapissa pölyttyvät ja kesällä on mainio mahdollisuus taittaa kilometrejä koroilla kävellen. :D

50ed5c1fc98c7e482f000183.jpg

Tämän kuuden kuvan kesähaasteen tahdon jakaa eteenpäin seuraaville blogeille ja bloggaajille:

Lovelle Beauty of life-blogiin

Maritille ja Samille Nordland 146:n sekä

uusimmalle blogilöydölleni, Julian Silver Dream-blogiin

Meillä luvassa tänään pieni visiitti Helsingin ytimeen ja Nomessin säilytyslaatikko-ostoksille. Yritän vältellä keskustan Stockmannilla käyntiä, sillä siellä on liikaa houkutuksia joita en voi olla ostamatta. Nyt pyrin pitämään katseen kohdistettuna vain ja ainoastaan Nomessin lootiin, toivottavasti itsekurini riittää. Toinen paha houkutuspaikka on Mannerheimintien (sopivasti siinä Stockmannin vieressä) White Maison-liike, joka myy Riviera Maisonin juttuja. Sinne en voi mennä ollenkaan, edes ilman lompakkoa. :D Pitäkää siis peukkuja, ettei mopo lähde käsistä. :D

Ihanaa päivää kaikille! <3