Eteiseen on ilmestynyt toissa päivänä alkaneen kevätraivauksen kierrätyslaatikko, joka on jo aika täynnä. :) Laatikossa on Stockmannin Esprit-sarjan cocktai-lasit, muutama vanha kattila, Villa Stockmannin lasimalja sekä tytön pieniksi jääneitä että minun turhia vaatteita. 

50f2c85bc98c7e384400006a.jpg

Käyn joka kevät meidän tavaroita läpi tarkan syynin kanssa ja tälläkin kertaa on moni esine osoittautunut turhaksi. En halua jemmata kaappiin mitään, mille ei ole välttämättä koskaan kunnollista käyttöä ja siksi ne kauniit cocktail-lasitkin saavat jatkaa matkaansa jossain muualla kuin meidän kotona. :)

Minulla on myös lempparijuttuja, joiden olemassa oloa ihailen joka päivä. Yksi ikisuosikkini on tietysti Alessin omituisen muotoinen sitruspuserrin, joka on hyvin usein vilkkunut kuvissa. Nyt jätin suosiolla sen kuvaamatta ja keskityin kuvaamaan teille muut minua suuresti ilahduttavat esineemme. :)

Alessin sitruunoille tarkoitettu teräksinen kori, jonka paras puoli on kompakti koko. Se mahtuu hyvin kapeallekin hyllylle ja tästä onkin tullut minulle hyvin rakas esine. <3 Koriin olen laittanut pellavaiset lautasliinat, jotka on rullattu pötköiksi ja sujautettu lautasliinarenkaiden sisään. Tämä on arkipäivän kauneutta parhaimmillaan, sillä tahdon nauttia mahdollisimman paljon kaikista tavaroistamme. :)

50f2c830c98c7e0240000040.jpg

Alessien lailla yksi suurimmista haaveista on ollut alla olevan kuvan kannu. Tästä kyseisestä Henning Koppelin Georg Jensenille suunnittelemasta kannusta olen haaveillut salaa ja julkisestikin aina siitä asti kun se aikoinaan ilmestyi. Tämän muoto on minusta silmää hivelevän kaunis ja voisin postailla tästä silmänilostani vaikka joka viikko teille. :D

50f2c833c98c7e3844000065.jpg

Ja sanomattakin on selvää, että kromireunaiset valokuvakehykset ovat edelleen heikkouteni, kuten ovat jo vuosia olleetkin. En osaa edes eritellä mikä näissä on niin hienoa ja kaunista, mutta sydän melkein pakahtuu kun kaupassa näen minkä tahansa kromikehyksen. :D Kyseisissä kehyksissä on kuvat (kröhöm, tätä on kovasti mietitty viime aikoina :D), mutta ne on tarkoituksellisesti piilossa erillisen Villa Stockmann-logopahvin takana. Kuvat ovat hyvin tavallisia perhekuvia, jotka yritin sävyttää seinien sävyyn sopiviksi. Se ei onnistunut ihan niin kuin kuvittelin ja olen harkinnut muutamaa vaihtoehtoa jolla tuon saisi korjattua. Myös tekstikortit kiinnostaisi, mutta en ole vielä löytänyt sellaisia, joiden sanoma olisi itselleni merkityksellinen. :) Kuvien käsittely ja retusointi olisi vaihtoehto tietysti pahvien tilalta, mutta minulle on helpompi laitella pahveja kuin istua koneella kuvanmuokkausohjelman kanssa. Tällä tyylillä siis mennään jatkossakin, ainakin toistaiseksi. :)

50f2c836c98c7e2906000002.jpg

Riviera Maisonin Vin-sarjan lasit ovat keräyskohteeni, joita ostelen hyvin harvakseltaan. Nyt kasassa on kuusi korkeaa punaviinilasia ja nämä neljä pulskaa ja matalampaa viinilasia. Ensimmäiset lasit olen ostanut muistaakseni kuusi vuotta sitten, tietämättä edes kyseisestä merkistä mitään. :)

50f2c830c98c7e071f00001e.jpg

Nämä mieliteittyni ovat esillä keittiön seinähyllyillä ja ihailen niitä joka ikinen päivä. <3 <3 Minulle kauniit esineet ovat tärkeitä ja suurimmalla osalla niistä on minulle suuri merkitys. Jos tavaroitaan nyt ylipäätään voi kukaan rakastaa, niin siinä tapauksessa minä todella rakastan näitä kyseisiä esineitä. :D

Ihanaa ja rentoa sunnuntaita kaikille! <3

Ps. Edelliseen vaatekaappipostaukseen sain Live & Homelta loistavan postaustoiveen, jonka toteuttamisen aloitan heti huomenna. Kuvaan huomisesta alkaen kaikki päälleni pukemani vaatteet viikon ajan ja muodostan niistä teille ison postauksen, jostä näette millainen pukeutuja olen ja miten pärjään noin vähäisellä vaatemäärällä. :)