Pitkästä aikaa päätin kuvata muutaman räpsyn tytön huoneesta, siivouksen kunniaksi. :D  Muutoksia ei ole juurikaan tapahtunut, samalla vaaleansini-valkoinen värityksellä mennään edelleen.

510a8e20c98c7ebe3b000030.jpg

510a8e1ec98c7e59120000a5.jpg

Sängystä uupuu edelleen päiväpeitto, mutta en pidä kiirettä sen hankkimisessa. Odotan "sen oikean" ilmestymistä eteeni ja tällä hetkellä unelmien päiväpeitto olisi vaaleansinivalkoinen, muhkea ja tyttömäinen. <3

Tunnelmavaloa tuo rakas pöytälamppuni, jonka aikoinaan raskausaikana ostin tytön huoneeseen. Uusin unikaveri on sängyllä makoileva Tuhkimo-pehmo, jolle lauletaan joka ilta uma unilaulu. :D Tämä pehmo ostettiin tytölle viime viikolla, kun kävimme katsomassa Disney On Ice-jääshown. Oli aivan ihana esitys ja neiti on edelleen haltioissaan. Meillä on siitä asti "luisteltu" sukkasiltaan pitkin lattioita prinsessa-mekoissa. :D

510a8e1dc98c7ed34600004b.jpg

Mutta eipä kummempaa tällä kertaa, huomiseksi mietiskelin laittavani kunnon blogikirppiksen pystyyn näin kevään lähestymisen kunniaksi. :)

Viettäkää ihana ilta! <3