Eteiseemme on ilmestynyt tälläinen kaunotar, valkoista keinonahkaa oleva pyöreä Leonardo-rahi. <3 <3 

51082e2ec98c7e3b2e000037.jpg

51082e33c98c7e907f000037.jpg

Tätä kyseistä rahia katselin sillä silmällä jo viime vuoden puolella Kodin1:llä, mutta päätin että tätä ajatustani makustelen rauhassa hieman pitempään. Suolainen hintakin sai funtsimaan, onko tälle rahille todella tarvetta ja onko se todella todella todella niin kaunis ja ihana, kuin mielessäni ajattelin. :D Eteiseen kaipasimme kuitenkin jonkinlaista istuinta ja mahdollisimman nopeasti. Nyt kun tyttö pukee ja riisuu ulkovaatteet melko itsenäisesti, on kivempi istua tuolilla kuin lattialla ja kenkien pukeminen on helpompaa. :) Ikean Tirup-tuolia tähän tarkoitukseen suunnittelin, mutta haluankin sen Tirupin mielummin olohuoneeseen ikkunanurkkaan. :) Rahi oli kaiken lisäksi kampanjatarjouksessa ja nyt kun sen sai lähes puoleen hintaan, en voinut enää perustella itselleni syitä miksi en sitä tilaisi. :D

51082e2fc98c7e8423000002.jpg

51082e37c98c7efe2f00000a.jpg

Valkoinen keinonahka on hyvin valkoista, mutta sopii meille silti ihan kivasti. Eteisen peilit ovat silminnähden kellertävämmät, mutta valaistuksella sen voi häivyttää. Tästä sainkin hyvän motivaattorin toteuttaa White Dream Home -blogista bongaamani tuunausvinkin ja päällystää eteisen peilit kiiltävän valkoisella DC-Fix kontaktimuovilla. :)

51082e3bc98c7ec25200000b.jpg

Istuimen korkeus on todella loistava meidän pikkuneidille, vain 34cm. Rahin halkaisija on 90cm, joten siinä mahtuu parikin pyllyä istumaan samaan aikaan. :) Runko vaikuttaisi olevan massiivipuuta ja rahi painaakin jonkin verran. Yksinään on vaikea sitä siirrellä, sillä pyöreän muodon vuoksi en saa siitä kunnollista nosto-otetta. Onneksi keksin että sitä voi pyöritellä lattiaa pitkin. :D

Eteinen on tällä hetkellä hieman sekainen, sillä olen kerännyt sinne suuret kasat kiertoon meneviä kalusteita ja tavaroita odottamaan noutoa. Yleiskuvaa saatte vielä hetken odotella siis. Vitsit, olen ihan liekeissä tästä rahista... <3 <3 <3 <3 Jos siekin kiinnostuit, niin voit kurkata rahia ja lisätietoja Kodin1:n sivuilta KLIK!

Ihanaa iltaa kaikille ja kauniita unia! <3