Tasan kolme vuotta sitten ostimme meidän pienen paholaisen, eli Dysonin minikokoisen imurimme. :) Olen kerran aikaisemmin tehnyt melko kattavan postauksen imurista (postaus löytyy TÄÄLTÄ!) ja Mimosan toivomuksesta keskityn tässä postauksessa imutehoon ja sen säilymiseen. :)

51248d2cc98c7ef02e000019.jpg

Olemme imuroineet lähes päivittäin, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Keskiarvoksi veikkaisin imurointikertoja noin viisi per viikko, joka on kolmessa vuodessa huikeat 780 kertaa. :) Imutehossa en ole huomannut eroa kolmen vuoden takaiseen ja yhtä tehokkaasti se edelleen syö pölyt, roskat, hiekan ja kivet. Säiliön ollessa lähes täynnä imuteho hieman kärsii, kivet eivät imeydy suuttimeen ihan nin kaukaa kuin tyhjällä säiliöllä. Tämä ei kuitenkaan ole merkittävä haittatekijä, sillä etäisyyserot ovat vain 10cm luokkaa. :)

51248d19c98c7e5c30000020.jpg

Ylläolevassa kuvassa säiliö on lähes täysi ja imuroitu on noin neljä-viisi viikkoa. Pienestä koostaan huolimatta tämä DC26-malli on helppokäyttöinen ja tilavampi kuin miltä näyttää. :) Säiliön saa helposti tyhjennettyä vaikka roskapussiin, eikä erillisiä osia tarvita. Tyhjennyksestä löytyy juttua myöskin aikasemmasta postauksestani:

http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/artikkeli/dyson-city-huippuimuri

51248d16c98c7e370c000072.jpg

Mitään nurisemisen arvoista ei imurissa ole, olen edelleenkin todella tyytyväinen että tämän pikkuimurin valitsimme ja toivon että imuri kestää meidän käytössä vielä seuraavatkin kolme vuotta. :)

Illalla luvassa viimein keittiöväline-postaus, Johannan toive jonka olin unohtanut ihan kokonaan. :)

Aurinkoista päivää kaikille! <3