Meillä on eteinen ollut viime viikot aika hurjassa kunnossa. :) Pahimmillaan se oli alkuviikosta, kun pikkuneiti raahasi Aarnion Ponynsa sinne ja sen päälle oli kasaantunut takkeja, huiveja, laukkuja yms. :) Myös kaapinpäällys oli täynnä roinaa - sanomalehtiä ja mainoksia, lippulappuja, käsineitä ja muuta pientä rompetta. Tänään sain takit takaisin kaappiin ja omiin henkareihinsa, lehtiroskat vein paperinkeräykseen ja pikkusälä meni omille paikoilleen. Hyvä ja ahkera mie! :D

5126601fc98c7e0b210004d3.jpg

Meidän eteinen on aika pieni tila, heti keittiön vieressä. :) Kaapin vieressä oleva ovi on ulko-ovi ja toisella puolella on eteisen ikkuna. Kaapissa on vasemmalla puolella meidän takki- ja asustesäilytys ja oikealla kenkiä sekä miehen urheiluvermeitä. Hyllyn päälle halusin laittaa vaihteeksi medium-kokoisen TuplaKuplan ja muutaman Box-valokuvakehyksen.

5126601ec98c7eab2d000002.jpg

Kehyksien takana on piilossa meidän romuboksi, eli Philippin teräksinen Cocoon-karamellikulho. Siellä säilytämme sellaista taskutavaraa joka yleensä vaeltaa ruokapöydällä ja taskunpohjilla. :)

51266021c98c7ec5660009bc.jpg

Eteisen ikkunan edessä on edelleen tuo minun rakas lattiamallinen kynttilänjalkani. <3 <3 Kynttilät tosin on poltettu nyt loppuun, mutta syksyllä sitten uudet tilalle. :)

51266024c98c7eb7190009bf.jpg

Halusin kuvata teille vielä tuon uuden varjostimen nyt kun valaisimessa on valo. <3 Itse energiansäästö-led-mikälie-lamppu on miehen ostama ja aivan järkyttävän hintainen. Valo siinä on kyllä kaunis ja pehmeä, mutta sen on paras kestää se 3-vuotta mikä paketin kyljessä luvattiin. :) Minulla on hieman ikävä perinteisiä hehkulamppuja, joiden ostaminen oli niin yksinkertaista ja helppoa. Watteja oli vain kolmea ja kantaa kahta kokoa, nyyh. Näistä uusista energiatehokkaista omituisen muotoisista lampuista en ymmärrä yhtikäs mitään. :D

Ihanaa iltaa kaikille! <3 <3