CASA Blogien ja AAVA Helsingin yhteistyökampanjan ansiosta minäkin sain valita meille kotiin kauniin taulun. <3 <3 Tauluvalikoimaa oli vaikka kuinka ja valinnanvaikeudesta huolimatta taisin onnistua valikoimaan meille SEN OIKEAN aarteen seinää koristamaan. :)

Saanko esitellä, meidän kodin ensimmäinen oikea taideteos - HALLA!

511e1091c98c7ecb4f000041.jpg

Näin taulua kuvattiin AAVA Helsingin sivuilla:

" Harmaat ja kylmät värisävyt tuovat mieleen pakkasen ja roudan runteleman maan, jonka sisältä kaikki elävä on jo aikaa sitten kaikonnut."

Itselleni taulun sanoma on merkityksellinen, sillä pakkanen ja routa on minulle levon ja uudelleenrakentumisen symboli, josta kevään koittaessa syntyy uutta elämää ja virtaa. Omatkin fiilikseni mukailevat tuota sykliä ja talvihorroksesta herättyäni myös sisustusideat pursuilevat mielessä aivan uudella nosteella. :)

511e1089c98c7eb84f000041.jpg

Taulu on kooltaan 180x50cm ja sen voi halutessaan asetella joko pysty- tai vaakasuuntaan. Hetken aikaa mietiskelin että olisin laittanut sen pystysuuntaisesti makuuhuoneen oven viereiselle seinälle, mutta mallailtuani sitä sinne tänne, tulin siihen lopputulokseen että sohvan yläpuolella se on kaikista kaunein. <3

511e1086c98c7eb84f00003c.jpg

Halla-taulussa on käytetty sävyinä valkoista, harmaansävyjä tummasta haaleanvaaleaan sekä ripaus vaaleansinistä. Hitunen seinämaaliin sopivaa greigeäkin on eksynyt joukkoon, jonka vuoksi se sopiikin meille aivan täydellisesti. Pinta on kauniin struktuurinen, hieman röpelöinen joka taittaa valoa kauniisti. <3

511e108fc98c7ee82900009c.jpg

Kaikki AAVA Helsingin taulut ovat käsinmaalattuja öljy- ja akryyliväriteoksia. Taulut ovat valmiiksi pingotettu puukehikon päälle ja taulun takana on ripustusnauha, joten ne ovat ripustusvalmiita suoraan paketista avatessa. Taulut ovat paksuudeltaan 3-5cm ja teoksen kuvapinta jatkuu reunan yli sivuille. Kustakin teoksesta valmistetaan korkeintaan 50 vedosta (vedosmäärät maakohtaisia), jotta omaleimaisuus säilyisi.

511e1086c98c7ed604000002.jpg

Olen niin onnellinen tästä upeasta taulusta ja kyllä se totta on, että taide tuo tullessaan kodinhenkeä ja persoonallisuutta sisustukseen. <3 <3 

Itse tykkään suuresti AAVA Helsingin ideologiasta rakentaa siltoja taiteilijoiden ja taiteen ystävien välille, mahdollistaen sen että me kaikki saamme kaunista taidetta seinälle järkevään hintaan. <3 <3

Käyhän kurkkaamassa AAVA Helsingin upeita taideteoksia! Pääset tutustumaan heidän laajaan valikoimaansa alla olevasta linkistä:

http://www.aavahelsinki.com/collections/all

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3 <3

(Postaus toteutettu yhteistyössä AAVA Helsingin kanssa!)