Löysin jo vuosia sitten maailman parhaan hiustenhoitoaineen, jolla saa jopa värjäyksellä tuhoutuneet kutrit palautettua elinvoimaisiksi. Tämä taianomainen hoitoaine on Redkenin All Soft heavy cream hiusnaamio. <3 <3 Olen vaalennuksen vuoksi kärventänyt omat jouheni jo monta kertaa, välillä vähemmän ja välillä enemmän. Viime kesän vaalennusprojektini oli pohjanoteeraus kun tukka meni pottapää-pituudesta poikki ja muutenkin venyi kuin purkka. Silloin leikkasin itselleni leukalinjaisen polkkatukan ja vaikka tukka oli edelleen käristettyä purkkaa, sain kuin sainkin sen pelastettua tällä ihmeaineella, jälleen kerran. :)

512e7e5ec98c7ea637000013.jpg

Myös Redkenin shampoot ovat todella loistavia, ja viimeisen vuoden aikana en ole muuta enää käyttänytkään. Viime viikolla täydensin meidän shampoo-varastotkin ja nyt pärjätään taas vähintään 3kk eteenpäin. :)

512e7e5ec98c7ebf3f00000c.jpg

Tämä syväpuhdistava shampoo poistaa hiuksista muotoilutuote- ja mineraalikertymät, ilman että tukasta tulee kuiva ja koppurainen. Shampoon sisältämät hedelmähapot tekevät hiuksista kiiltävät ja sileät, ihanan kevyet. <3

512e7e61c98c7e1327000040.jpg

Tästä Smooth Lock-shampoosta tuli oma suosikkini kerta heitolla. Shampoo taltuttaa sähköiset ja kuivat hiukset ja niistä tulee ihanan pehmeät olematta kuitenkaan sellaiset litkut ja hankalasti laitettavat "talvihiukset". :) Shampoossa on käytetty kahden teknologian yhdistelmää - Interlock Protein Network ja Heat Fuse Complex, jotka yhdistyvät manteliöljyyn ja lämpöaktiivisiin polymeereihin saaden hiukset olemaan oikuttelematta ja pysymään sileänä. Itse olen huomannut myös sen, että neulepipo ei sähköistä hiuksia enää juuri laisinkaan, aikaisemmin oli aina tukka taivasta kohti kun otti pipon päästä. :)

512e7e64c98c7edb38000015.jpg

Ja se minun suosikki-hoitoaineeni! All Soft heavy cream! <3 <3 <3 Tämä on tehonaamio, jota voi tervehiuksinen käyttää kerran viikossa. Minä käytän tätä normaalin hoitoaineen asemasta, koska tukka on edelleen latvoista hieman huonokuntoinen ja käpristyvä. :) Eikä ole haitaksi ollut terveelle hiuksellekaan jota on jo useampi sentti kasvanut viime kesän värirumban jäljiltä. :) Purkista riittää usealle kuukaudelle, sillä naamio on hyvin levittyvä ja omaan polkkapituiseen tukkaani riittää pähkinän kokoinen pieni nökäre. Tästä All Softista on olemassa myös kevyempi perushoitoaine, mutta itse suosin mielummin tätä rakennekorjaavaa superhoitoa. <3

Redkenin ihmeellisyys täytyy itse kokea, jotta siihen voi uskoa. :D Jos siis ruudun takana on kuivien, katkeilevien tai muutoin kärsineiden hiuksten omistajia niin suosittelen kokeilemaan tätä kyseistä All Soft tehonaamiota. :) Tuote maksaa itsensä takaisin sekä riittoisuudellaan että taikoja tekevällä ominaisuudellaan saada huonokuntoinen hius taas sileäksi ja terveen näköiseksi. <3 <3 <3

Tälläinen tukka oli minulla oli viime kesänä ensimmäisten väripesujen, vaalennuksien ja taittovärien jälkeen:

512e4bebc98c7e132700003a.jpg

Tyvi oli tummusasteeltaan noin 8 (1 on musta ja 10 on hyvin vaalea) ja latva noin 6-7. Kuvassa tukka näyttää vaaleammalta kuin oikeasti oli. Lähdin tavoittelemaan sellaista platinanvaaleaa, joten tämä lopputulos ei todellakaan minulle käynyt ja vaalennusprojekti jatkui.... :)

Ja kuinkas sitten kävikään... Ilmeisesti raskausaika oli aiheuttanut sen, että hiusten pituuksista ei lähtenyt millään konstilla tuo oranssiin vivahtava sävy pois. Kaikki mahdollinen nimittäin kokeiltiin ja muutama mahdotonkin niksi. Lopputulos uskomattoman vaalennus-, tehohoito-, vaalennus-, taittovärjäys-, vaalennuskäsittelyjen jälkeen on tämä:

512e4be9c98c7ea63700000d.jpg

Purkkaa oleva kärähtänyt tukka, jossa osa hiuksista katkennut jo värjäyksen aikana. Tyvi vaaleista vaalein, pituus osittain tummuusastetta 9 ja latva oranssiin vivahtava tummuudeltaan noin 8. :D Kun hiuksia edes silitti, niin se katkeili pieniksi palasiksi olkapäille. Hiustenpesun yhteydessä ei tullut kuuloonkaan että tukkaa olisi vaahdotettu kovinkaan ronskeilla otteilla. Varovasti piti pestä ja kuivata eikä harjata saanut ollenkaan ennen kuin tukka oli kokonaan kuivunut. Kuivumiseen meni useampi tunti, sillä hius oli jo niin tuhoutunut ja limaisen purkkainen. :/

Ylläolevan kuvan lookista lähdettiin liikenteeseen, moooonta sataa euroa köyhempänä ja todella raivostuneena. :D Palattiin takaisin lähtöpisteeseen eli leikattiin vuosien takainen malli, leukalinjainen polkkatukka ja värjättiin se kevytsävytteellä ruskeaksi takaisin. :)

512e4be9c98c7ed33c000002.jpg

Ja nyt tukka on tuollainen. :) Ihan hyvä kuntoinen ja kivan värinenkin vielä. :) En tajua ollenkaan miksi ihmeessä edes lähdin vaalentamaan hiuksiani viime kesänä. Koko ajatus oli tuhoontuomittu jo alunalkaen. :D Onneksi virheistä voi oppia ja vaikka olenkin tämän tismalleen saman virheen tehnyt elämässäni jo useita kertoja, niin toivon että tämä jäi viimeiseksi. :D Hihiiii. :)

Mukavaa ja rentouttavaa iltaa kaikille! <3 <3 <3