Ihana viikko ja viikonaloitus, kun uusia CASAlaisia putkahtelee esiin joka päivä. :) Eilen illalla hihkuin ilosta kun pääsin kahlaamaan läpi seuraavan kahden ihanan naisen kirjoittamia blogeja! <3

511b9b25c98c7e0a28000a91.jpg

Ihana Anttis kirjoittelee ja kuvaa kauniisti sisustusjuttuja ja muita pieniä pinnallisia ihanuuksia. <3 <3 Tämän blogin hyväntuulisuus tarttuu ja itse tykkään kovasti Anttiksen tyylistä, niin kirjoituksissa kuin sisustuksessakin! <3 <3 <3

http://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/

511b9b26c98c7ec91d000a96.jpg

Fridan blogista saa sellaisen inspiraatiopuuskan että oksat pois. :) Sisustussuunnittelija Fridalla on silmää kauneudelle ja mieletön kyky yhdistellä erilaisia asioita kauniiksi kokonaisuuksiksi. <3 Blogissa myös tuunaillaan paljon ja täältä löytyy paljon mielenkiintoisia juttuja, joita kokeilla omassakin sisustuksessa. :)

http://kotikaupunginlaidalla.casablogit.fi/

Käykäähän rakastumassa ja inspiroitumassa kipin kapin. :)

Kuvailen kohtapuoliin eilen saamani synttäri-yllätyksen ja arvioisin että postaus aiheesta julkaisuu noin klo 17.30. :)