Eilen illalla, ilman mitään ennakkosoittoja, postipate ilmestyi oventaakse toimittamaan minulle lähetettyä pakettia. Olin niin hämmästyksissäni ja ihmettelin että onko vastaanottaja merkattu pakettiin oikein. :D Minun nimi siinä oli ja kun avasin pakettia enemmän niin suu ihan kirjaimellisesti loksahti auki. :D

Kymmenen ihanaa naista olivat tahtoneet muistaa minua 30-v synttäreiden kunniaksi ja pakettiin oli kääräisty kuolauslistallani ollut Kartellin kirkas Stone-jakkara / pikkupöytä kauniin onnittelukortin kera. <3 <3 <3 <3 <3

511bb81cc98c7ec91d000aa4.jpg

Olen vieläkin aivan häkellyksissä tästä mielettömästä yllätyksestä ja niiiiiiiiiin kiitollinen ja otettu. WAU! En osaa pukea fiiliksiäni sanoiksi nyt ollenkaan. :D Kuumeisesti olen miettinyt minne laitan tämän kauniin Stonen, jotta se saa arvoisensa paikan ja pääsee esille parhaalla mahdollisella tavalla. <3 <3 <3 <3 Olohuoneeseen sen ajattelin sommitella, sohvan viekkuun. :)

511bb819c98c7e0c71000003.jpg

511bb81fc98c7e305900094f.jpg

511bb819c98c7e9126000a81.jpg

Kiitos vielä kerran teille ihanille mimmeille! <3 <3 <3 <3 <3 Jättikokoinen superhyper iso halaus teille jokaiselle! <3 <3 <3 Tämä muistetaan, winkwink. ;)

Tämmöinen kaunotar nyt sitten löytyy meiltäkin ja voin sanoa että sen häikäisevä hienous on jotain niin kaunista katseltavaa että parku kohta taas tulee. :´) Olen ehdottomasti hyvin materialistinen ja YLPEÄ siitä, hihihii. :D Tavarat on minulle todella tärkeitä ja olen kiitollinen jokaisesta kauniista esineestä jonka omistan. <3 <3 <3 Ne tuo suurta iloa joka ikinen päivä ja niiden ihastelu lämmittää sydämessä asti. <3 <3

Meillä alkaa iltaohjelma eli pyykkivuoren taltutus. Viikonloppuna en ehtinyt (lue jaksanut :D) petivaatteiden vaihtoprojektiin, joten se urakka odottaa parhaillaan minua ja sitä että nostan peffani ylös tästä tuolilta. :D

Itselläni on hirmuinen sisustusvimma syttynyt, kiitos tuon Stonen. :) Huomenna saattaakin tulla jotain isompaa kotipostausta jos oikein innostun. :D Kivaa iltaa kaikille! <3 <3