Luulin hukanneeni meidän viimeisen vapaana olevan jatkojohdon, mutta löysin sen yllättäen parin viikon pähkäilyn ja laatikoiden tonkimisen jälkeen. :D Olin sitten epähuomiossa laittanut sen joulukoristeiden joukkoon. :D Ei ihan eka paikka mistä etsisin moista apuvälinettä, hihihii. :D

Eteisen kaapin päällä olevaan TuplaKuplaan ilmestyi tämän löydön seurauksena valo. :)

512f995fc98c7efb370000be.jpg

Nyt eteisessä on kaunis tunnelmavalaistus toivottamassa kohta puolin kotiutuvan miehen tervetulleeksi. Samalla tuo meidän muutenkin hämäräksi jäävä eteinen tulee nyt paremmin esille ja illan koiralenkkeilyjä varten ei tarvitse enää erikseen sytytellä kattospotteja. :)

Pinkit ruusut pääsivät jatkoajalle kirkkaisiin ja valkoisiin kastehelmiin, jotka siirsin tilapäisesti eteisen tasolle. Pinkki ruusunkukinto ei oikein sopinut turkoosien kastehelmien joukkoon makuuhuoneen puolelle ja nyt ne saavatkin kaiken huomion ihan yksinoikeudella. :)

512f9961c98c7eeb7e00002b.jpg

Ja alla vielä kuvat meidän ulko-ovesta, tällä kertaa ehkä saatte hieman paremman käsityksen kun tajusin kuvata myös välioven ollessa auki. Sisustustarran tekstinä on: Welcome - enter as guests, leave as friends.

512f995ec98c7e677e000033.jpg

512f9964c98c7ea6770000eb.jpg

Minä uppoudun loppuillaksi ihanan hömppäelokuvan pariin, luvassa treffit mm. Robert De Niron ja Drew Barrymoren kanssa Kaikki Hyvin-elokuvan merkeissä. :) Otan jo nenäliinat valmiiksi esiin. :)

Viettäkää tekin ihana ilta! <3 <3 Huomiseen!