Nyt on toinenkin tuoksuvaihto Laura Ashleyn pyykinpesutuotteista kokeiltu ja tämä viimeisin on tuoksultaan huomattavasti parempi kuin ensimmäinen. Tuoksuna oli tällä kertaa valkoruusua ja lumpeenkukkaa, joka on vienon kevyt ja hieman sateisen tuoksuinen. <3 <3 <3 <3

511929a1c98c7e8233000270.jpg

Itse annostelin pesunestettä varsin maltillisesti, eli reilu puolikkaan korkillisen per 6kg likaista pyykkiä. Pesutulos on ollut joka koneellisella erinomainen, jopa tomaattinen pastakastikeesta tullut tahra lähti normaalissa pesussa ilman liotusta yms. Pyykinpesuneste riittää ohjeen mukaan 25 koneelliseen (750ml), mutta itse käytin hieman pienempää pesuainemäärää ja koneellisia tuli 34.

Saman sarjan huuhteluainetta laitoin koneelliseen alle puoli mitallista ja sitä on edelleen jäljellä parin pesukerran verran. :) Riittoisaa tavaraa siis ovat molemmat ja pesutuloksetkin hyviä, tuoksusta puhumattakaan joka on taivaallinen. <3 <3 <3

511929a1c98c7edb0c001d9c.jpg

Laitan tähän vielä pesunesteen inci-listan, koska siitä on minulta tiedusteltu pariin otteeseen. :)

Pyykinpesuneste:

Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Potassium Cocoate, Cocamidopropryl Betaine, C-12-C14 Fatty Alcohol Ethoksylate, Propylene Glycol, Parfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolione, Di-Sodium EDTA, Acetum, Rice Plant Extract.

Tätä pesunestettä kyllä ehdottomasti ostan lisää ja pikimmiten, mutta nyt palaan taas hetkeksi takaisin Arielin pesutyynyihin. :)

Ihanaa iltaa kaikille! <3