Olen niin väsynyt tähän! :( Ymmärrän että henkilökohtaisen suuttumuksen vuoksi minut ja blogini tahdotaan lynkata täysin, mutta en voi ymmärtää sitä että asioita ei voida yrittää selvittää. Itse olen pyytänyt lukuisia kertoja anteeksi monilta tahoilta, vaikken edes tarkalleen tiedä mitä väärää / pahaa / loukkaavaa olen tehnyt. Ja mitä tulee alla olevaan tekstilainaukseen, se pitää täysin paikkansa ja sen tietää onneksi moni ihminen. Toivon kaikille hyvää jatkoa ja rauhaisaa tulevaisuutta!

Hei, hallinnon puolesta seuraava kommentti:

Aiemmasta kirjoituksesta oli poistettu linkit uuteen osoitteeseen, sillä bloggaaja on ohjeistuksesta ja huomautuksista huolimatta rikkonutyhteisen sopimuksen sääntöjä;  käyttännössä bloggaaja on sopimuksen vastaisesti kirjoittanut muille sivustoille sisältöä luvatta sekä linkannut uuteen osoitteeseensa. Mistään urkkimisesta ei ole kyse, vaan  yhdessä solmitun sopimuksen vastaisen linkkauksen poistosta. Menettelytapana olisi ollut hiottavaa siinä, että linkkien poistosta olisi erikseen ilmoitettu tapahtuman yhteydessä blogin kirjoittajalle. Tämän osalta ylläpito ottaa oppia tapahtuneesta. 

Ruutukaappauksen mukaisesti poistoa ei ole suorittanut "Miia" vaan blogiportaalin myyntipäällikkö Lasse Rand kyseisen henkilön tunnuksella, johon on ollut liitettynä admin-oikeudet mm. ylläpidon auttamista ja virhetilanteiden selvittämistä varten. Vastarintama-blogin kirjoittajalle on kerrottu jo ennen tämän artikkelin kirjoittamista, että muokkaajana on toiminut Lasse, eikä Miia.

On selvää, että ylläpidolla on käyttöoikeus oman portaalinsa tekniikkaan. Bloggaajan ollessa lähdössä pois portaalista on myös selkeää, että tämän kirjoituksen tarkoituksena on ainoastaan häiritä ja vahingoittaa CASA Blogeja. Sen sijaan, että bloggaaja olisi käsitellyt asiaa asianomaisten kanssa on hän päättänyt julkaista aiheesta blogipostauksen, joka sisältää epätotuuksia.

Alla bloggaajan kirjoitus aiheesta kokonaisuudessaan. Hallitus / CASA Blogit

http://vastarintama.casablogit.fi/lue/2013/02/tarkeaa