Toinen kerta toden sanoo. :D Johannan keittiövälineitä koskevan postaustoivomuksen olin ymmärtänyt vähän väärin ja tässä tuleekin nyt sitten se oikea toivepostaus. :D

Meillä on keittiö aivan kamala ja juhannukseksi olisi viimeinkin tarkoitus saada se remontoitua. Meillä ei keittiössä ole tällä hetkellä laskutilaa juuri lainkaan, joten keittiövälineitä ei ole esille kuin maustemyllyt ja talouspaperiteline siivoussuihkeineen. :)

Tiskialtaan päällä on pieni ikkuna, jonka ikkunalaudalla säilytän useimmiten talouspaperitelinettä sekä muutamaa pesuainepurtiloa.

51262731c98c7ef416000549.jpg

Toisinaan talouspaperiteline on myös tiskipöydän ja hellan välissä maustemyllyjen kaverina. :) Maustemyllyt ovat useimmiten tuossa hellan vieressä, ellei niitä ole jemmattu yläpuolella olevaan "tiskikaappiin", jossa nykyään säilytämme kuivaruokaa. :)

51262733c98c7eb71900050d.jpg

51262730c98c7e79570005cd.jpg

Odotan kyllä kovasti sitä uutta keittiötä, sillä tämän nykyisen puoliksi puretun keittiöromun kanssa on päivittäinen toiminta aika hankalaa. Kaiken kukkuraksi meillä on mennyt viemäri tukkoon ja tiskiallas on nyt puolilleen täynnä likaista pesuvettä. YÖK! Täytyykin kipaista hakemaan Kodin Putkimiestä kaupasta nyt heti. :D

Palailen teille vielä illemmalla uudestaan, sillä sain kuvattua meidän siivotun eteisen pitkästä aikaa. :D Moikat!