Tänään on ihanan aktiivinen bloggaajapäivä, sillä aamupäivällä kylässä piipahti ihana S miehensä kanssa ja kohta puoliin ovesta pelmahtaa sisään aurinkoinen Ii. :) Blogin kautta olen löytänyt niin monta upeaa ihmistä elämääni ja kuten arvata saattaa puheenaiheet painottuvat sisustushommeleihin. :D S:n kanssa höpöteltiin jo päällekkäinkin kun oltiin niin innostuneita ja jaamme vielä kaiken lisäksi samanlaisen sisustusmaunkin. :D

510bbf38c98c7ebe36000002.jpg 510bbf38c98c7ebe36000002.jpg

Nyt kuitenkin itse aiheeseen, eli Pentikin hopeisiin Sofie-varjostimiin jotka päätin sittenkin pistää eteenpäin ja ostaa valkoiset varjostimet tilalle. Varjostimet ovat täysin uutta vastaavassa kunnossa, halkaisija 24cm. Yhteishinta näille kahdelle on 15 euroa ja jos postitetaan niin 7,20 tulisi postimaksua siihen lisäksi. Voidaan toki noutaa myös meiltä kotoa Helsingistä. :)

510bbf3ac98c7ee168000011.jpg

510bbf38c98c7e8e1b000002.jpg

Jos kiinnotuit, niin laitathan sähköpostia osoitteeseen: miia@omakotivalkoinen.fi

Varjostimet on myyty! 

Myyntiin on tulossa myöhemmin tänään (noin klo 19) vaate- ja kenkäpainotteinen satsi, jossa mm. valkoiset Huntterin kumisaappaat, Michael Korsin mustat kiiltonahkaiset korkkarit sekä uusin korkkariostokseni Zaran mustat keinonahkakorkkarit. Vaatepuolelta myyntiin lähtee musta ja beige Zaran bleiseri ja niihin sopivat kapeat housut. Nyt kun olen hieman keventynyt niin niiden istuvuus ei ole enää hyvä. Harmi, sillä muuten ne ovat aivan ihanat, snif. :`)

Illalla siis palataan! <3