Olen viime vuosina laiminlyönyt ihan totaalisesti alusvaatepuolen, enkä ole pahemmin satsannut alusvaatteisiin. Tämä on sinällään hassua, sillä olen aikoinaan vastannut ison vaateketjun alusvaateosastosta ja koulutuksenkin saaneena tiedän miten tärkeää on omistaa hyvin istuvat ja tarpeeksi tukevat liivit. :) Lähinnä olosuhteiden pakosta olen ostanut uusia alushousuja (ota 3 maksa 2 :D) ja uusinut pari kertaa rintaliivejä rintavarustuksen kutistuessa. :) Muutamia kutistavia ja slimmaavia pöksyjä olen lisäksi ostellut, jotta olen saanut kurvit kuntoon niihin muutamiin menoihin joita viime vuonna on ollut.. :D 

Nyt on kuitenkin pakko kohdata totuus ja se, että painon pudotessa myös pienempien liivien ostaminen on tässä vaiheessa hyvin pakollista. :D Itseäni se ei harmita, sillä shoppailen ihan mielelläni ja kevyempi kantamus rintakehässä antaa liikkumisvaraa. :D Heippa DD/E, welcome B! :)

Tykkään itse käyttää eniten t-paita liivejä, en kaipaa toppausta mutta haluan hieman napakkuutta kuitenkin. Kaarituki on myös hyvä olla olemassa, sillä kaarituettomat liivit on minusta jotenkin kiikkanat päällä. :)

Värien osalta pidän eniten valkoisesta, beigestä / nudesta ja mustasta sekä niiden yhdistelmistä. Samalla linjalla siis mennään kuin muunkin vaatetuksen osalta. Tämmöisiä juttuja löytyy nyt sitten minun kaapista ja varsinkin Simone Perele on merkkinä sellainen, että liivit istuvat kuin nakutettu mallista riippumatta. :)

Passionata kevyesti vuorattu t-paitaliivi ja hipstersit

5123de39c98c7ecc0b000016.jpg

5123de82c98c7ecc0b000025.jpg

Calvin Kleinin pitsiset hipstersit, jotka sopivat yllä olevaan settiin. <3

5123de43c98c7ec34d0000d1.jpg

Simone Perele kevyesti kauttaaltaan topatut liivit, joissa irroitettava push-up osa ( se lähti huitsin nevadaan :D) ja hipstersit

5123de48c98c7ee12d0000e0.jpg

5123de3ec98c7ecc0b00001b.jpg

Calvin Kleinin mikrokuituiset nudet hipstersit, näitä on parit ja ovat todella mukavat päällä. :)

5123de38c98c7ed00d00000c.jpg

Kuvat on poimittu nyt mallinukeilta, sillä en ajatellut itse alkaa alusvaatemalliksi. :D Rohkea olen toki, mutta en sentään niin rohkea, koskaan. :D Hihhhiiiiii. :D

Tämä oli tämmöinen hömppäpostaus, mutta itselleni tärkeä ja ajankohtainen. Te lukijat olette 99% naisia, joten minusta on luonnollista käsitellä joskus tämmöisiäkin aiheita täällä sisustuksen joukossa. :)

Huomenna tosiaan luvassa siivoilua ja väliaikaraporttia Dysonin imurista, postaustoive Mimosalta.:)

Mukavaa myöhäisiltaa ja kauniita unia! <3

(Kuvat: Stockmann)