Lupasin itselleni palkinnon jos/kun saan pudotettua painoani ja pääsen takaisin vanhoihin mittoihini. Sen palkinnon aika oli tänään, juuri sopivasti ennen lähestyviä 30-v synttäreitä. <3 <3 <3 <3 Ripsienpidennyksestä olen haaveillut jo ikuisuuden ja aika ajoin olen jo ollut menossa niitä ottamaankin. Päätin kuitenkin asettaa itselleni tavoitteen, ja vasta sen saavutettuani olen ansainnut tuollaisen ihanan hemmottelun itselleni. :)

Ihana Suvi SuvisVillasta on kyllä sellainen monitaituri, hän nimittäin taikoi minulle nämä superhyper-kauniit ripset. <3 <3 <3 <3 Olen todella todella tyytyväinen ja pelkään pahoin, että visiteeraan Suvin luona jatkossakin (3vkon välein huoltoreissussa :D). Eihän näistä räpsyripsistä raaski luopua, ikinä. <3 <3 <3

5117dfa5c98c7ebc59000067.jpg

5117dfa5c98c7e8b59000060.jpg

Töpöripseni kaipasivatkin lisää volyymia ja pituutta, joten tämä on kyllä ollut kaiken haaveilun arvoista. En tykkää meikata kovinkaan runsaasti ja omat tälläytymisrutiinini ovat hyvin nopeat - vain meikkipuuteria ja kulmaväriä. Ylläolevissa kuvissa olen täysin au naturel, mutta ripsien ansiosta (ainakin omasta mielestäni) silmäni näyttävät meikatuilta. :) Jos olet kahden vaiheilla ottaako ripsipidennykset, niin suosittelen kyllä kokeilemaan. Omasta mielestäni tämä on ihan huippujuttu ja tunnen itseni nyt tosi nätiksi. :D :D :D Kiitos Suvi loistavasta työstä ja tuloksesta! <3 <3 <3 <3

Kivaa iltaa kaikille! <3 <3 <3 Mie jatkan ripsien ihailua peilin edessä :D