Stockmannin nettikauppaan on viimein saapunut myös Pappelinan mattoja. <3 <3 <3 <3 Tästä merkistä olen esittänyt Stockalle toivomuksen jo neljä kertaa ja melkein kaksi vuotta siihen meni että toivomukseni toteutui (tosin en usko toivomuksillani on tämän kanssa mitään tekoa). :D

510aecb1c98c7e59120000ea.jpg

Nämä 70x90cm kokoiset muovipunosta olevat klassikkomatot ovat helmikuun kanta-asiakastarjouksessa  ja omasta kokemuksesta voin sanoa että helppohoitoisempaa mattoa saa hakea. Meillä on ollut tälläinen tähtikuvioitu harmaa Viggo One-matto eteisessä ja sitä ikävöin kovasti. Värisävy ei vaan enää sopinut meidän seinämaaliin kovin hyvin ja siksi sitten myin sen pois viime keväänä. :)

510aecb1c98c7e3c1100004b.jpg

Myös pallokuvioista Vera One-mattoa löytyy ja kevään trendikkäissä väreissä kaiken lisäksi. Keltainen on ihanan pirtsakka ja turkoosi aivan ihana. <3 <3

510aecb4c98c7e4121000099.jpg

510aecb8c98c7ebe3b000074.jpg

Tämä helmikuu alkaa kyllä loistavasti, sillä Stockmannin nettikaupasta saa kanta-asiakaskortilla -20% alennuksen kaikista kodintuotteista (ei koske kodinkoneita eikä elektroniikkaa) ja itse ajattelin naputtaa kaksi Nomessin säilytyslootaa tilaukseen. Aivan täydellinen ajoitus, kun juuri aamupäivällä toivoin että tulisi joku alennuskamppis jotta saan hieman edullisemmin tytön legoille kaksi puuttuvaa laatikkoa. :)

Lupasin postailla teille heti viivana kun Stockmannin kodinjutuista saa taas alennusta, joten tässäpä tämä postaus. :D Villa Stockmannin valkoisia silkkiverhoja ei ollut valitettavasti valikoimassa, eikä tätä meidän päiväpeittoa joita moni on kysellyt. Mutta Kartellin kirkkaita kummitustuoleja (Louis ja Victoria) sekä hopeista Cindy-valaisinta saisi nyt edullisemmin, ja Villan valokuvakehyksiä myös. :)

Kauniita unia kaikille! <3

(Kuvat: Stockmann)