Makaroonilaatikon teko meni tänään niin myöhäiseksi, että minulla on edelleen osa keittiövälineistä astianpesukoneessa. :) Johannalle lupasin kuitenkin tehdä postauksen (viimeinkin :D) joten tässä muutama kuva meidän vähäisestä keittiöväline-kokoelmasta. :)

51251e4dc98c7e8a5c000010.jpg

Astiakaapin virkaa meillä toimittaa toistaiseksi 138cm korkea ja 60cm leveä Bestå-kaappi. Alimalla hyllyllä säilytämme kattiloita, uunivuokia ja leikkuulautaa. Kaksi kattilaa on parhaillaan pesukoneessa puhdistumassa, niidenkin säilytyspaikka on tällä samalla hyllyllä (toisten kattiloiden päällä, alla ja vieressä :D).

51251e4dc98c7e3444000037.jpg

Kaapin ylimällä hyllyllä on aterimet muovisissa purkeissaan sekä isossa uunivuoassa säilytettävät muut vempaimet. :) Kauhat ja vispilät on ostettu joskus seitsemän vuotta sitten Clas Ohlsonilta, veitset on hankittu samoihin aikoihin ja ovat Casa Stockmann-merkkiset. Valkoiset Fiskarsin sakset on uudehkot ja ensimmäinen unelmaostos minkä tänä vuonna tein. :)

Täällä pesukoneessa on tosiaan pari kattilaa ja kauhoja parhaillaan. Eivät ole mitään kummoisia nekään. :D

51251e83c98c7e344400003c.jpg

Tein muutamista keittiövälineiksi mieltämistäni jutuista postauksen tammikuun lopulla. Siinä esittelin mm. pannualuset, multiavaajan ja ihanat Fiskarsin sakset. <3 <3 <3 Postaukseen pääset alla olevasta linkistä:

http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/artikkeli/rakkaudella-haalitut-keittiovalineet

Ihanaa iltaa kaikille! <3 <3