Ylihuomenna alkaa meidän perheessä tiukka säästökuuri. :) Tarkoitus on säästää kolmen kuukauden aikana mahdollisimman suuri summa, jotta keittiöremontti saadaan toteutettua kesällä eikä tarvitsisi tinkiä toiveista sen suhteen. Kodinkoneet tulevat haukkamaan suurimman osan budjetista ja niitä varten nyt oikeastaan sitten säästetäänkin. Meidän piti säilyttää vanha astianpesukone kustannussyistä, mutta sekin saa mennä uusiksi ja kalusteovellinen versio hankitaan (jos) kun saadaan säästettyä tarpeeksi suuri summa kasaan. Keittiöremontin kokonaiskustannus tulee olemaan noin 15 000 euroa ja siitä meiltä puuttuu vielä jokunen tuhatlappunen. Haastetta piisaa siis kerrakseen.

Onneksi haaveilu ei maksa mitään ja tiedänkin jo mitä ihanaa syksymmällä ostan, kun lompakon nyörejä voi taas löystyttää.

512de839c98c7e2c7c000051.jpg

1. Muutama valkoinen Gantin jättipyyhe kokoelman jatkoksi

2. Kartellin kirkas sivupöytä <3 <3 <3

3. Kartellin kirkkaat baarijakkarat keittiösaareketta varten

4. Kartellin lehtiteline tytön Prinsessa-lehdille

5. Muutama silkkiverho, jotta verhot saa ikkunoiden eteen hieman muhkeammin

6. Metallinen kori tytön pehmoleluille

1.3 alkaakin nyt sitten 12 viikon säästöhaaste. :) Tiedän jo nyt, että tiukkaa tulee tekemään. Mutta kun panoksena on uusi keittiö, niin eiköhän se onnistu, tai paras on onnistua koska epäonnistumiseen ei ole varaa. Hihiii. :D

Tälläinen on meidän keittiösuunnitelma, joka vastaa edelleen juuri sitä mitä tahdomme:

512deb17c98c7e5576000049.jpg

512deb17c98c7e9f1a00002c.jpg

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!