Latasin pari päivää sitten Picasan uuden ohjelman, jolla voi tehdä tosi kätevästi kuvakollaaseja. Jopa minä opin käyttämään tätä ohjelmaa ja nopeasti kaiken lisäksi. :)

Olen touhunnut muutaman illan tämän kollaasikoneen parissa ja askartelin muutaman tuotekollaasin tuotteista joita meidän kotoa löytyy. Ensimmäisessä on kokoelma meidän makuuhuoneessa olevista juttuista.

5128d05ec98c7e233400002b.jpg

Myös keittiövälineistä ja astioista rakensin omat kollaasit. Hyvin muuten huomaa, että lähes kaikki pienesineet ovat hopeaa tai terästä. :D

5128d05cc98c7e653400000c.jpg

5128d05bc98c7e663400000f.jpg

Tänään on rento rötväilypäivä ja laiskotellaan oikein olan takaa. Ihana tunne, kun saa loikoilla lattialla (teimme ison perhepedin olkkarin lattialle) eikä ole ainuttakaan tekemätöntä asiaa roikkumassa. <3 <3 Kohta tosin aletaan tekemään yhdessä pitsaa, nami. :) Minun pitsaan tulee pestoa, mozzarellasiivuja, oliiveja ja tomaattia. Miehelle ja tytölle maistuu tomaattikastike, kinkku ja juusto. :) Ruokajutuista puheenollen, olen alkanut opettelemaan maidon juontia. Hihii. :D Saattaa kuullostaa oudolta, mutta en ole tarhaiän jälkeen tykännyt maidosta juomana ollenkaan. Kaakaota ja muita "ei maidon makuisia" tuotteita juon kyllä mielelläni, mutta pelkkää ehtaa maitoa en. :D Nyt olen pari viikkoa juonut pieniä annoksia kevytmaitoa päivittäin ja nyt se sujuu jo hyvin ja nikottelematta. Jes. Eikä makukaan ole niin paha kuin muistelin, sitten kun siihen tottuu. Hihiii. :D

Ihanaa lauantaita kaikille! <3