Alusvaatteet ovat asusteista tärkeimmät, sillä ne tuovat ryhtiä koko profiiliin ja ovat naiseuden tärkeimpiä asioita. :) Eräs lukijani totesi kerran kommentissaan, että hän voi mennä ulos ilman kenkiä muttei koskaan ilman rintaliivejä. Ja näinhän se on, mistä tahansa muusta voi tinkiä mutta alusvaatteista ei. :) Itselläni oli todella pitkä tauko, kun en ostanut uusia alusvaatteita vaikka vanhat vetelivät viimeisiään. Jos vanhat ja huonot liivini olisivat hajonneet, olisin kuitenkin heti syöksynyt ostamaan uudet tilalle, sillä ilman en olisi osannut olla hetkeäkään. :D Blogeissa käsitellään paljon muotia, minäkin aina joskus teen asupostauksia ja kivoja kollaaseja ihanista asukokonaisuuksista. Alusvaatteet, jotka ovat kaikista tärkeimmät, jäävät kuitenkin lähes huomiotta. Onhan tämä aiheena aika henkilökohtainen, mutta minusta niin tärkeä että päätin tehdä alusvaateaiheisen postauksen. :)

5146da14c98c7e1260000007.jpg

5146da27c98c7e1460000016.jpg

5146da2bc98c7e5f62000007.jpg

Olen joskus maininnutkin, että omat alusvaatesuosikkini ovat perusmallisia t-paitaliivejä joita ei ole topattu. Suuren laihdutusurakan jäljiltä jouduin uusimaan kerralla kaikki alusvaatteeni ja päätin tällä kertaa satsata kunnollisiin ja kauniisiin alusvaatteisiin. Omia suosikkimerkkejäni on Chantelle ja Simone Perele, joiden mallit istuvat itselleni tosi hyvin. Myös Calvin Kleinilla on kauniita alusvaatteita ja itse omistan yhdet perusliivit sekä muutamat niihin sopivat alushousut.

5146da10c98c7e146000000c.jpg

5146da0cc98c7e1e60000002.jpg

5146da2fc98c7e146000001b.jpg

Alusvaatteiden väreissä suosin nudea / puuteria (ihonväri), valkoisen sävyjä sekä mustaa. Puuteriset sävyt ovat parhaita arkikäytössä ja varsinkin valkoisten paitojen ja yläosien kanssa. Loogistahan olisi että valkoisen paidan kanssa käyttäisi valkoisia liivejä, mutta ihonsävyiset liivit ovat aivan ehdottomasti paras vaihtoehto, sillä ne eivät korostu paidan läpi kuten valkoiset liivit tekevät. Materiaalisuosikkini on liukas ja kiiltäväpintainen mikrokuitu, joka pitää muotonsa ja värinsä pesusta toiseen eikä nöppäänny käytössä. Puuvillaiset alusvaatteet mustana ovat itselleni kauhistus, sillä ne haalistuvat nopeasti nuhjuisen näköisiksi, varsinkin jos käytössä on kuivausrumpu. Valkoisella puuvillalla on tapana alkaa harmaantumaan pesuissa, joten mikrokuidun nimeen vannon kaikissa väreissä. :)

5146da24c98c7e136000001b.jpg

5146da20c98c7e1e60000016.jpg

5146da1cc98c7e1260000011.jpg

Perusliivien lisäksi olen hullaantunut koristeellisemmistakin malleista. Pitsiä, blingiä, nuden ja mustan sekoituksia... <3 <3 <3 Minulla ei ole eritelty arkiliivejä ja parempia liivejä enää erikseen, vaan käytän näitä koristeellisempia ja juhlavampia liivejä viikottain, fiiliksen mukaan. :) Mitä sitä suotta säästelee kauniita liivejä kaapin pohjilla odottamassa tarpeeksi hienoja illanviettoja, kun niistä voi nauttia vaikka joka päivä ja tuoda itselleen ripauksen luxusta puuduttavaan arkeen. :D

5146da18c98c7e126000000c.jpg

Alushousuja ostan yleensä reilummin, noin kolmet-neljät oikean väriset per rintaliivi. Hienompiin liiveihin ostan yhdet sarjaan kuuluvat alushousut ja lisäksi muutamat edullisemmat yksiväriset. Olen jo vuosia ollut vannoutunut Lindexin mikrokuitu-hipstersien käyttäjä ja yllä olevan kuvan saumattomat Invisible-hipstersit ovat todella mukavat ja hyvät päällä. Näitä on helppo yhdistellä kaikenlaisten liivien kanssa, värien mukaan. Itse käytän aina samanvärisiä rintaliivejä ja alushousuja, en tykkää jos ne ovat eri väriset keskenään. :)

5146da0cc98c7e1f60000002.jpg

Alusvaateosastolle kuuluvat myös sukkahousut. H&M:n Bottom Lift-sukkikset ovat olleet tosi hyvät käytössä. En ole huomannut että peppu varsinaisesti nousisi ylöspäin, mutta napakoittava vaikutus niillä kuitenkin on. :) Mustia paksuja (100-200 den) sukkahousuja käytän syksystä kevääseen läpi talven, toimivat legginsien sijasta pitkän tunikan kanssa kovillakin pakkasilla kun jalkaan kiskaisee saappaat. :) H&M:n sukkahousut ovat hinta-laatusuhteeltaan olleet hyviä, kuvanmukaiset 200 denin sukkahousut kestävät hyväkuntoisina kovaa käyttöä noin puolivuotta. :)

Tälläisiä ajatuksia alusvaatteista. :D Itselleni ne ovat nykyään todella tärkeä osa pukeutumista enkä halua koskaan enää tinkiä hyvistä ja oikeankokoisista rintaliiveistä. :) 

Ihanaa iltaa kaikille! <3