Ihanan rento päivä ollut tänään. :) Ansaittua pääsiäisvapaata on vietetty ja tietokone on ollut kiinni. Auringonpaiste helli ihanasti koko päivän ja akut on ladattu. :)

Meidän tuleva lattia on nyt valittu! :) Tämän nähdessäni päätös sinetöityi sekunnissa. <3 Tässä Pergon Original Excellence -sarjan antiikkivalkoisessa lankkuimitaatio laminaatissa yhdistyy kaikki parhaat puolet mitä olen uudelta lattialta toivonutkin. <3

5155eb1cc98c7e0877000008.jpg

5155eb24c98c7e147400000d.jpg

5155eb1cc98c7e066f000033.jpg

5155eb2bc98c7e0e75000008.jpg

Laminaatti Pergo Original Excellence tarjoaa ylivertaista kestävyyttä kaikkein vaativimmissakin tiloissa. PerfectFold-asennusjärjestelmä tekee asennuksesta nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan ennen. Taita lattia paikalleen ja se on hetkessä valmis.
TitanX Advanced-pinta takaa markkinoiden parhaan kulutuksen- ja naarmuuntumisenkestävyyden sekä erinomaisen iskunkestävyyden. Lattiasi näyttää näin ollen kymmenen käyttövuoden jälkeen yhä uudelta. Pergo-laminaatissa on uusi edistyksellinen lukkopontti PerfectFold. Laminaattipinnan alla on ääntäeristävä kerros, joka vähentää lattialla käveltäessä muodostuvaa kopinaa. Laudan pohjaan on integroitu alusmateriaali Compact SoundBloc. Pergo-laminaatti on myös hygieeninen, sillä siinä on mikrobien kasvua estävä ominaisuus ja likaa hylkivän pinnan ansiosta se on helppohoitoinen ja vaivaton siivota. Lattialiitosten tukevan rakenteen ansiosta lika ei pääse kertymään liitoksiin. Pergo on huomioinut ympäristöystävällisyyden käyttämällä etupäässä puuteollisuuden ylijäämäpuuta sekä käyttämällä vain uusiutuvia puulajeja kuten mäntyä ja kuusta.
Pergon Original Excellence-laminaatilla on elinikäinen takuu asuntokäytössä.

Lankkulattian näköinen antiikkikäsitelty ja valkoinen laminaatti. <3 <3 <3 Mitä sitä muuta enää kaupunkikodin omistaja voisikaan tahtoa. :) :) :) Perfect! <3

Ihanaa iltaa kaikille ja mukavaa pääsiäisen jatkoa! <3 

(Kuvat: Pergo)